Ynt: Sport ve editionlar icin anahtardan kapanma ve led uygulamasi
Anladım abi neden bahsettiğini o uygulama çok başarılı, çok farklı bir hava katıyor araca, ama ışık çok güçlü gibi geliyor bana biraz daha kuvvetsiz yansa daha şık olabilir gibi
Vallahi Onurcum inanilmaz bir gorsel hava verdi...bekledigimden cok daha guzel gorunuyor....ozellikle siyahta inanilmaz yansiyor...bu arada belki sen cift takilani gormussundur...bendeki su an tek...Ancak belki ben de ciftleyecegim..suna biraz alisayim...bir kac sey de kalsin ki arabaya ekleyecek birseyler kalsin...vallahi artik yapisini goruntusunu ve guzelligini bozmadan yapacak birseyler bulmakta zorlaniyorum muhaha muhaha muhaha
Güle güle kullan Utku. Bende bir süredir kullanıyorum gercekten çok keyifli. Bu arada renk konusunda sana katılamayacağım kesinlikle beyazda çok daha güzel duruyor.
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Sen oyle diyorsan oyle olsun be kardesim... ..... Murat kardesim ne diyorsa dogrudur muhaha muhaha
Eyvallah kardesim ben 2 led kullanıyorum belkide ondan dolayı böyle düşünüyor olabilirim. Karanlık bir yerde uzaktan kilitlerinactigimda araba ayna gibi meydana çıkıyor vallahi.
Ben de insallah ikinciy ekletcegim....ancak sunu soyleyeyim 100 tl az paa ile bile inanilmaz bir fark var...yani arac direkt ben burdayim ben farkliyim diyor
2009 ve 2010 cosmolarda dışardan tek basına aynalar açılmıyor, acmak istediğin zaman açma tuşuna uzun basmak gerekiyor o zamanda camlarda açılıyor. Bizimkilerde bir formül bulabilirlermi bizim icinde sorabilirmisin.
Yorum