Arkadaslar aracima bugun itibariyla anahtardan dikiz aynasi kapanmasi ve kapanma ve acilma sirasinda aydinlatmayi saglayan led uyugulamasi yapildi....Opis servis mudurumuz Ufuk beyin katkilariyla boyle bir uygulama yaptik ve sonuc bence super. Cosmolardan farkli olarak isterseniz tek basisa isterseniz cift basisiza ayarlanabiliyor. Bu uygulamayi ben tek baisa ayarlattim. Uygulamanin maliyeti de bana gore oldukca ucuz. Led uygulamasi 100 liradan kapanma ve acilma da 100 liradan yapilacak. Bu insigniateam adina alabildigim en uygun fiyatlar... Bence sonuna kadar bu paraya deger. Yanliz ledler bir adet.isteyen iki adet uygulatir. Bir adetde bile inanilmaz guzel bir goruntu oluyor. İsteyen 2 adet yaptirabilir ve bunun icinde sanirim bir 100 lira daha artacaktir... İsteyenler icin opisle irtibata gecebiliriz. Saygilar sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sport ve editionlar icin anahtardan kapanma -acilma ve led uygulamasi
Collapse
X
-
Ynt: Sport ve editionlar icin anahtardan kapanma ve led uygulamasi
Utku bey opis e astra j sport donanımınada açılır kapanır ayna yapılabilirmi sorarmısınız birde chip uygulamasının gelme durumu ne oldu öğrenebilirmiyim.
insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Bu arada aaba koyu enkli olunca aydinalnma cok daha fazla belirgin oluyor...yani koyu enkte cok daha iyi gozkuyor...Benzeri bir uygulamayi beyaz cruzeda gordum. Yine cok basarili yani inanilmaz fark ediliyor. Ancak koyu renkte bu ne ya diyorsun...
Yorum
-
Power led uygulamAsi yani normal daha onceden istanbulda uygulanan ledin aynisi...Yuvarlak , kuvvetli bir led....yani sinyal icin degil sadece kapi esigini ve cevresini aydinlatmak icin.... Ayrica isteyen sinyal ledli yaptirir, isteyen sinyal ledsiz sadece aydinlatma ledli. Ben sadece aydinlatma ledini tercih ediyorum....
Yorum
Yorum