Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Siyah insignia ya bu jant gider mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Siyah insignia ya bu jant gider mi?

Arkadaslar, resimde gordugum bu veya bu tarz bi jant siyah insigniada nasil olur sizce?

2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Ynt: Siyah insignia ya bu jant gider mi?

Bence olur ....Ancak insignianın bodykitsiz haline değil...Kesinlikle düzgün bir body kit uygulamsı yapılmış olmalı..Eğer body kitsiz olursa insignianın ön panjuru arkasının az da olsa yüksek hali ve yan marşpiyersiz hali ile inanılmaz tezat olur....

Yorum

bencede bodykitli haline gider diğer türlü biraz sırıtabilir ama resimdeki 458de müthiş olmuş
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

merhaba,

hem sırıtan ben burdayım diyen fakat araçla özdeşmeyen bir jant olacağını düşünüyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozas
          merhaba,

hem sırıtan ben burdayım diyen fakat araçla özdeşmeyen bir jant olacağını düşünüyorum
          +1 Bencede yakışmaz...

Yorum

Bende çok şık duracağını düşünmüyorum..
            (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

E-46 M3 GTR Jantlarına Benziyor. Daha Ofsetlisi.

http://bimmerin.net/pics/bmwm3csl_2.jpg

Y-SPOKE Jantlarda 6 dan sonra "Y" leri Göz Hissetmemeğe Başlıyor. İdeali 5 li Olan. O Da OPC Jantı

Yorum

evet stok araçta fazla sırıtabilir, öncelikle opc body kite yönelmekte fayda var anlaşılan, oda malum tabi...
                2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Bence insignia ya en iyi bol aralikli ve19-20" kadar yavas giderken jant kaybolmadan o etkileyici donmesini gosteren bi jant iyi gider tabi arac sizin zevkler ve renkler tartisilmaz :-D
                  [img width=600]http://n1307.hizliresim.com/1c/w/qvjsf.jpg[/img]

Opel Astra G 1.6 Classic

Yorum

İşleniyor...
                  X