evet arkadaşlar dün paşaoğlundan bekirle görüştüm eskişehir buluşmasına gelirmisin dedim isteyen arkadaşlarımıza yazılım atarsın o gün dedim ,olur dedi belli bir sayıda yazılım yaptıracak olursa diye ,bende burdan soruyorum o gün yazılım yaptırcak olan arkadaşlarımız varmı fiyat olarak 600 tl yede indirttim o güne özel , yazılım yaptırmak isteyen arkadaşlarımız varmı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
eskişehir buluşmasında çhıp tunnıg
Collapse
X
-
Ynt: eskişehir buluşmasında çhıp tunnıg
Orjinal yazı sahibi: volkanevet arkadaşlar dün paşaoğlundan bekirle görüştüm eskişehir buluşmasına gelirmisin dedim isteyen arkadaşlarımıza yazılım atarsın o gün dedim ,olur dedi belli bir sayıda yazılım yaptıracak olursa diye ,bende burdan soruyorum o gün yazılım yaptırcak olan arkadaşlarımız varmı fiyat olarak 600 tl yede indirttim o güne özel , yazılım yaptırmak isteyen arkadaşlarımız varmı
Volkan abi benim minik kaplana olurmu minikya 500 olmazmı birde2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ufuk CanOrjinal yazı sahibi: volkanevet arkadaşlar dün paşaoğlundan bekirle görüştüm eskişehir buluşmasına gelirmisin dedim isteyen arkadaşlarımıza yazılım atarsın o gün dedim ,olur dedi belli bir sayıda yazılım yaptıracak olursa diye ,bende burdan soruyorum o gün yazılım yaptırcak olan arkadaşlarımız varmı fiyat olarak 600 tl yede indirttim o güne özel , yazılım yaptırmak isteyen arkadaşlarımız varmı
Volkan abi benim minik kaplana olurmu minikya 500 olmazmı birde
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Arkadaslar etkinlik zamani bu islerle ugrasacak zamaniniz olmuyacak lutfen randevu alin ve etkinlik sonrasi yaptirin illede istiyorsaniz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Arkadaşlar;
Bu teklifi Eskişehir'e yakın olan illerde olanlar faydalansın diye yazdım İstanbul'a gelmesi zor olan ve chip yaptırmak isteyenlere İstanbul da yaptırmak isteyenler ise etkinlik sonrası İstanbul da yine aynı şartlarla yaptırabilirler
Eskişehir de etkinlik programını aksatmadan uygulama yapılacaktır
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
Yorum