Filmden vazgeçip orijinal koyu renkli cam taktırmayı bir değerlendirin arkadaşlar.
Orijinal donanımın yerini hiç birşey tutmaz
51 61 053 CAM, ARKA KAPI, AÇILIR, SAĞ, KOYU RENK (SEDAN & HB) 227 TL
51 61 052 CAM, ARKA KAPI, AÇILIR, SOL, KOYU RENK (SEDAN & HB) 227 TL
51 61 057 CAM, ARKA KAPI, SABİT, SAĞ, KOYU RENK (SEDAN & HB) 74 TL
51 61 056 CAM, ARKA KAPI, SABİT, SOL, KOYU RENK (SEDAN & HB) 74 TL
51 61 050 CAM, ARKA PENCERE, KOYU RENK (SEDAN, ÇOK AMAÇLI CAM ANTENİ SİSTEMİ DIŞINDA) 836 TL
51 61 051 CAM, ARKA PENCERE, KOYU RENK (SEDAN, ÇOK AMAÇLI CAM ANTENİ SİSTEMİ İÇİN) 836 TL
51 61 047 CAM, ARKA PENCERE, KOYU RENK (HB, ÇOK AMAÇLI CAM ANTENİ SİSTEMİ VE DAB RADIO SİSTEMİ DIŞINDA) 836 TL
51 61 049 CAM, ARKA PENCERE, KOYU RENK (HB, ÇOK AMAÇLI CAM ANTENİ SİSTEMİ İÇİN, DAB RADIO SİSTEMİ DIŞINDA) 836 TL
51 61 048 CAM, ARKA PENCERE, KOYU RENK (HB, ÇOK AMAÇLI CAM ANTENİ SİSTEMİ VE DAB RADIO SİSTEMİ İÇİN) 836 TL
Arka cam seçeneklerinden sadece bir tanesini, yani aracınızın kasa tipine ve donanımına uygun olanını seçiyorsunuz.
Stresten uzak, huzur içinde araç kullanabilmek için, değişiklikleri ruhsata işletmek ve Serdar beyin önerisi doğrultusunda da işlem yaptırmak en iyisi galiba.
bana göre cam filmi arabada motordan sonraki en önemli parça passatımda vardı ceza yedim 1 hafta mühlet verdiler.Önce Bahçeşehir Sonaxta cam filmlerini söktürdü.Arka cam resistanslarına birşeyde olmadı 80TL söküme ödedim.Sonra arabayı mecburen TÜVTÜRK götürüp muayene ettirdim cam filmlerinin söküldüğünün onaylanması için sanırım 135TL de burada ödedim.Sonra Esenyurt ilçe emniyet müdürlüğü trafik bölümüne muayene raporumla gidip araç üstündeki men raporunu kaldırdım.Malesef 2 gün sonrada arabamı sattım aslında 6sene hiç sıkıntı olmadan binmiştim ama aracı takasa girmeme 4 gün kala ceza yedim.Bu arada cam filminden ceza yiyen arkadaşların dikkat etmesi gereken bir konuda cam filmi muayenesi için TÜVTÜRK gittiğinizde aracınızın diğer kusurlarınıda tamamlamanızı isteyebilirler muayeneden geçirmek için mesela lastiklerde sıkıntı varsa tahmini 1500-2000TLde onları değiştirme masrafı tutabilir.Tekrar geçmiş olsun...
Filmden vazgeçip orijinal koyu renkli cam taktırmayı bir değerlendirin arkadaşlar.
Orijinal donanımın yerini hiç birşey tutmaz
51 61 053 CAM, ARKA KAPI, AÇILIR, SAĞ, KOYU RENK (SEDAN & HB) 227 TL
51 61 052 CAM, ARKA KAPI, AÇILIR, SOL, KOYU RENK (SEDAN & HB) 227 TL
51 61 057 CAM, ARKA KAPI, SABİT, SAĞ, KOYU RENK (SEDAN & HB) 74 TL
51 61 056 CAM, ARKA KAPI, SABİT, SOL, KOYU RENK (SEDAN & HB) 74 TL
51 61 050 CAM, ARKA PENCERE, KOYU RENK (SEDAN, ÇOK AMAÇLI CAM ANTENİ SİSTEMİ DIŞINDA) 836 TL
51 61 051 CAM, ARKA PENCERE, KOYU RENK (SEDAN, ÇOK AMAÇLI CAM ANTENİ SİSTEMİ İÇİN) 836 TL
51 61 047 CAM, ARKA PENCERE, KOYU RENK (HB, ÇOK AMAÇLI CAM ANTENİ SİSTEMİ VE DAB RADIO SİSTEMİ DIŞINDA) 836 TL
51 61 049 CAM, ARKA PENCERE, KOYU RENK (HB, ÇOK AMAÇLI CAM ANTENİ SİSTEMİ İÇİN, DAB RADIO SİSTEMİ DIŞINDA) 836 TL
51 61 048 CAM, ARKA PENCERE, KOYU RENK (HB, ÇOK AMAÇLI CAM ANTENİ SİSTEMİ VE DAB RADIO SİSTEMİ İÇİN) 836 TL
Arka cam seçeneklerinden sadece bir tanesini, yani aracınızın kasa tipine ve donanımına uygun olanını seçiyorsunuz.
Abi ben sedanlar için orjinal koyu renkli cam yok sanıyordum. 1500 liraya geliyor aşağı yukarı senin verdiğin fiyatlardan arka kısmı karartmak
Abi ben sedanlar için orjinal koyu renkli cam yok sanıyordum. 1500 liraya geliyor aşağı yukarı senin verdiğin fiyatlardan arka kısmı karartmak
Olmaz mı, tüm Opel modelleri için orijinal koyu renkli camlar mevcut.
Avrupa'da Insignia'nın kimi donanım seviyelerinde standart, kimilerinde ise 195 euro gibi gayet makul bir rakama opsiyonel olarak alınabiliyor.
Biz Türkler ise her zamanki gibi üçüncü beşinci sınıf piyasanın zavallı müşterileri olarak bu tür opsiyonları haketmiyoruz (!)
1438 TL ediyor ama bir de KDV'si var, şirket üzerine fatura kestirebilenler KDV'yi gözardı edebilir.
Bir de bayi ile tanıdıklık filan varsa bu fiyatlar üzerinden bir miktar indirim de alınabilir.
Yorum