Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cam filmi trafik cezası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• cam filmi trafik cezası

Herkese merhaba,
    Aracımı aldığım ay hemen zeibartda yan camlara 2 numara ve insignianın arka camının çok yatık olması ve çok güneş alması sebebiyle sadece arka cama 3 numara film yaptırdım. 3 senedir İstanbul'da bu şekilde kullandığım aracım, geçen hafta senelik izin için gittiğim memlektim İzmir'de çevirmeye takıldı ve cam filmi nedeniyle 155tl ceza yedi. maad
    Polis memuru yan camlara şöyle bir baktı ve sonra arka cama bakınca "..camlarınız renkliymiş zaten. Neden arka cama film taktırdınız ki? Arka cam için ceza yazacağız. Öncelikle bu durumu arcınızın plakasına kaydediceğiz.Size 9 gün süre vereceğiz. Bu süre içinde arka cam filmini söktürüp ister emniyete uğrar ve filmi söktürdüğünüzü söyleyip, plaka kaydındaki bu ibareyi kaldırtırsınız; isterseniz de bir sonraki çevirmede eğer filmi sökmüşseniz, memur arkadaşlar ibareyi silerler. Yok söktürmemiş olursanız şayet; bu durumda aracınıza el konur ve ikinci kez cezayı ödeseniz bile, filmi kendiniz sökmeden otoparktan çıkaramazsınız..." dedi ve aracımın önden ve arkadan fotoğrafını çekti. police
    Yan camlardaki 2 numara filmi orjinal renkli cam zannetti ve sadece arka cam için işlem başlattı. Memur beni korkutmak için mi böyle söyledi yoksa gerçekten böyle bir uygulama var mı?
    Haziran ayında 3 yaşını dolduracağından aracımın zaten muayenesi var. Acaba sadece aka camı söktürüp; ceza kaydını sildirdikten sonra muayeneyi de atlatınca yeniden yaptırsam nasıl olur? Bu arada yan camları elletmediğim için muayene de sorun olur mu? dknow Film için 'hafif kusurlu' ibaresiyle onay verildiğini duymuştum.
    Bir de bu mereti kendim sökebilir miyim? Fön makinesi ile söküldüğünü duymuştum.
    Siz ustalardan bir akıl rica ediyorum. alala
    Teşekkürler...

2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Ynt: cam filmi trafik cezası

Ben itiraz dilekçesi verdim .Benzer olay Malatyada meydana gelmiş . itiraz kabul edilmişti benim itiraz dilekçemin sonucu gelsin.. Emsal teşkil ettiğinden itiraz dilekçesi verirsiniz sizde
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Teşekkürler Sufy.
      Söktürmeyip bekleyeyim mi o zaman acaba? Ama işte aracın trafikten el konulması saçmalığı var.
      Bir de muayene düşündürüyor.
      2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        Ben itiraz dilekçesi verdim .Benzer olay Malatyada meydana gelmiş . itiraz kabul edilmişti benim itiraz dilekçemin sonucu gelsin.. Emsal teşkil ettiğinden itiraz dilekçesi verirsiniz sizde
        Abi takipteyim

Yorum

aracınıza filmden ötürü 154 tl ceza yazılır ve bir hafta izin verilir ve bu arada aracınız polnet sistemınde trafıkten men gözükür.Eğer siz filmi söküp herhangi bir trafık kuruluşuna gıdersenız ve aracınızdakı fılmı söktüğünüzü beyan edersenız aracın meni sıstemden kaldırılır ,ama söktürmezde herhangı bır trafık uygulama noktasında bu durum bı daha tesbıt edılırse 2. kez işlem yapılır ve araç bağlanır.

Yorum

Hayır, korkum; arka cam filmini söktürüp gitsem, "E senin yan camların da filmliymiş, onları da sök öyle gel "derlerse ne yaparım?

Yorum

Benim arac muayeneye girdi filimler yuzunden hafif kusur yazildi bende bunu anlamiyorum muayene gecer diyor trafik polisi keyfine gore ceza kesiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aynen abi...
                Sadece ceza kesse neyse öder geçerim ama sök de gel bize göster diyor. Zaten takarken ne paralar ödüyoruz, ardından trafik cezası, sonra söktürme parası ve filmde ısrarlıysan ( ki ben yazın filmin gerçekten çok faydalı olduğuna inanıyorum ) tekrar taktırmak için ayrı para...
                Alt alta koyunca bir film kaça mal oluyor?

Yorum

Ben Bir Soru Sormak İstiyorum. Film Sökülürken Cam Resistansına Zarar Vermiyor mu?

Yorum

Freni tutmayan, lastikleri kabak, onaylı lpg yakıt tankı olmayan binlerce araç başı bozuk gezerken; bu cam filmi mevzusu komik! Tüv ile birlikte cam filmi kontrolleri de kalktıydı çünkü araçlar hafif kusurlu geçiyorlardı birçok poliste ona istinadan aracın kontrolünü yapmıyordu tabiki istisnalar çıkmış ve sizi bulmuş. Sinir bozucu birşey...

Yorum

Bugun ilk defa Ankaranin en islke caddelerinden birinde bir polis memuru once arabaya bakti sonra geldi beyfendi camlar filmli mi dedi.????Ben de aldigimda boyleydi yani bayii cikisli dedim guldu gecti gitti.....kac senedi bu sehirdeyim ilk defa boyle bir muhabbet yasadim... Bence bu muhabbette Tuv kismi zorlanarak bir sonuc alinabilir....Cunku arac muayenseinde benim aracin camina bile bakmadilar....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Bugun ilk defa Ankaranin en islke caddelerinden birinde bir polis memuru once arabaya bakti sonra geldi beyfendi camlar filmli mi dedi.????Ben de aldigimda boyleydi yani bayii cikisli dedim guldu gecti gitti.....kac senedi bu sehirdeyim ilk defa boyle bir muhabbet yasadim... Bence bu muhabbette Tuv kismi zorlanarak bir sonuc alinabilir....Cunku arac muayenseinde benim aracin camina bile bakmadilar....
                        abi sen bence o egzosla tuv e 5 km den az yaklaşma hemen alırlar maşallah ferrari gibi sesi var

Yorum

Sagolasin Onatcim da daha gecen ay girdik tuve.....zaten adamar bu ne y a deyip durdu muhaha muhaha muhaha

Yorum

bugün bende manisada 109km hız ile radara girdim 319 tl yazdı memur bey memleket eyiye gidiyi 319 tl vay be
                            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                            GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                              Sagolasin Onatcim da daha gecen ay girdik tuve.....zaten adamar bu ne y a deyip durdu muhaha muhaha muhaha
                              Utku abicim kumandalı yaptırsaydın eksozu ya

Orjinal yazı sahibi: duownage
                              bugün bende manisada 109km hız ile radara girdim 319 tl yazdı memur bey memleket eyiye gidiyi 319 tl vay be
                              şehir içinde mi girdin kardeşim?

Yorum

İşleniyor...
                              X