Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cam filmi trafik cezası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: cam filmi trafik cezası

Servisle bir görüşmek lazım. Ön camlar için yok değil mi abi orjinal siyah cam?

Yorum

Ön & ön yan camlar için koyu renk yok.

Fakat ön cam için de Solar-Reflect olarak adlandırılan güneşi yansıtan cam mevcut, bazı Opel'lerde görmüş olabilirsiniz, mor rengi ile dikkat çeker.

Benim Corsa'da bundan da var.
      Kırılan ön cam kaskodan değişirken farkında olmadan ondan takmışlar ihihi

Yorum

Kardeşim geçmiş olsun Bu işin bir sonuca bağlaması gerekiyor. Biri dava edip kazanıyor bir diğeri ceza yazmaya devam ediyor. Anlamadım bir türlü !!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
          Ön & ön yan camlar için koyu renk yok.

Fakat ön cam için de Solar-Reflect olarak adlandırılan güneşi yansıtan cam mevcut, bazı Opel'lerde görmüş olabilirsiniz, mor rengi ile dikkat çeker.

Benim Corsa'da bundan da var.
          Kırılan ön cam kaskodan değişirken farkında olmadan ondan takmışlar ihihi
          Önlerede 1 numara çektiririz artık ya Orjinal sanarlar hepsini

Yorum

Bence orijinal olduğunun anlaşılması için önlere birşey çektirmemen gerekir

Yorum

Abi böyle güneşli havalarda çok faydalı oluyor ya.Aslında normal camlarında azda olsa güneşi kesiyor ama yinede yeterli değil Film yada değişim şart

Yorum

geçmiş olsun biz rahatız burada film egsoz sıkıntı olmuyor
                Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                GIBBON

Yorum

Ahmetim gecmis olsun.
                  Benİm itiraz dava süreci devam ediyor. Martta ceza yemiştim. Gecen uğradım adliyeye bu ay sonu beli olacak. Filmleri sökmedim devam ediyorum. Dava sonucuna göre ya devam ya filmsiz.
                  Paylaşırım.

Slm
                  Morpheus
                  61 TT 971

Yorum

Benim kayınbirader trafik kontrolünde polislerin muhabbetine şahit olmuş, bir polis diğerine cam filmine yarından itibaren ceza kesilmeyecek, yönetmelik değişti bilginiz olsun gibisinden bişeyler demiş, yaklaşık 4-5 gün önceydi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Benim arac muayeneye girdi filimler yuzunden hafif kusur yazildi bende bunu anlamiyorum muayene gecer diyor trafik polisi keyfine gore ceza kesiyor
                      ancak bir vve iki numara filmde hafif kusur yazılıyor. trafik onlara ceza kesmiyor ancak 3 numara film kaplanırsa ceza kesiliyor şu anki uygulamada
                      Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox
                      MacBook Pro

Yorum

http://gundem.milliyet.com.tr/cama-s...77/default.htm

Sorun devam ediyor.
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

yani emniyetin kendi araçları kaza yaparsa içindekiler zarar görmüyor mu? Bu nasıl bir rezilliktir. kendileri olunca yasa masa hak getire

Yorum

Kesilen cezalara dayanak kanun maddesini okursanız eğer polislerin kanuna aykırı işlem yaptığını görmüş olacaksınız. Size ceza kesmeye çalışan polis memuruna o maddeyi yanınızda bir okutun derim.
                            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Ceza keserlerse kessinler... Vazgeçmem ben filmden... 3 numara film kullanıyorum.

Yorum

Benim aracımda da film var... Filmsiz araca binince rahatsız oluyorum artık o denli alışmışım. Bir de Antalya'nın güneşinde cam filmi çok iyi oluyor. güneşi bayağı kesiyor. Ancak benim filmler 3M'in orta-açık tonundan... yüzde 35 karartmalı... İçerisi az çok görülüyor... Polisler henüz birşey demediler...
                                1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
                                X