Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cam filmi trafik cezası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: cam filmi trafik cezası

Geçmiş olsun Ahmet

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Gecmis olsun Ahmetim!!!!!!

Yorum

Teşekkür ederim saolun.. Canım sıkkın akşamdan beri.. Konunun tecrübelisi Erhan abiyle tam bi istişare edip uygulamaya geçeceğim..
        Tavanıda sanırım ruhsata işleteceğim..
        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

eee hani ne oldu mahkeme kararları?
          F30 Sport+

Yorum

Ahmet geçmiş olsun. Babanın imzalamaktan başka şansı yoktu bence. Çünkü imzalamasa bu sefer de arabayı bağlayabilirdi. İşletmek en güzeli herhalde
            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Geçmiş olsun.
              Nisan ayında aşağıdaki iletiyi ben yazmıştım...

Orjinal yazı sahibi: ant1085
              Herkese merhaba,
              Aracımı aldığım ay hemen zeibartda yan camlara 2 numara ve insignianın arka camının çok yatık olması ve çok güneş alması sebebiyle sadece arka cama 3 numara film yaptırdım. 3 senedir İstanbul'da bu şekilde kullandığım aracım, geçen hafta senelik izin için gittiğim memlektim İzmir'de çevirmeye takıldı ve cam filmi nedeniyle 155tl ceza yedi. maad
              Polis memuru yan camlara şöyle bir baktı ve sonra arka cama bakınca "..camlarınız renkliymiş zaten. Neden arka cama film taktırdınız ki? Arka cam için ceza yazacağız. Öncelikle bu durumu arcınızın plakasına kaydediceğiz.Size 9 gün süre vereceğiz. Bu süre içinde arka cam filmini söktürüp ister emniyete uğrar ve filmi söktürdüğünüzü söyleyip, plaka kaydındaki bu ibareyi kaldırtırsınız; isterseniz de bir sonraki çevirmede eğer filmi sökmüşseniz, memur arkadaşlar ibareyi silerler. Yok söktürmemiş olursanız şayet; bu durumda aracınıza el konur ve ikinci kez cezayı ödeseniz bile, filmi kendiniz sökmeden otoparktan çıkaramazsınız..." dedi ve aracımın önden ve arkadan fotoğrafını çekti. police
              Yan camlardaki 2 numara filmi orjinal renkli cam zannetti ve sadece arka cam için işlem başlattı. Memur beni korkutmak için mi böyle söyledi yoksa gerçekten böyle bir uygulama var mı?
              Haziran ayında 3 yaşını dolduracağından aracımın zaten muayenesi var. Acaba sadece aka camı söktürüp; ceza kaydını sildirdikten sonra muayeneyi de atlatınca yeniden yaptırsam nasıl olur? Bu arada yan camları elletmediğim için muayene de sorun olur mu? dknow Film için 'hafif kusurlu' ibaresiyle onay verildiğini duymuştum.
              Bir de bu mereti kendim sökebilir miyim? Fön makinesi ile söküldüğünü duymuştum.
              Siz ustalardan bir akıl rica ediyorum. alala
              Teşekkürler...

Şimdi aylardan temmuz ve ben hala filmleri sökemedim. Ve hep bir tedirginlik içinde trafikte dolaşıyorum. İkinci kez yakalanıp trafikten men olma durumu.
              Aslında defalarca arka cam filmini söktürmek için çeşitli yerlere gittim ama kime gittiysem "arka cam rezistanslarınız zarar görebilir, sorumluluk almayız.. " dediler. Filmi cama içten yapıştıran kimyasalı temizlerken rezistansın zarar görmesi yüksek ihtimalmiş. Tamiri de mümkün değilmiş.
              Bir yerde aracın bağlanma korkusu, öte yandan arka camı komple eline alma riski. Arka camın fiyatını sormaya bile korkuyorum. Tam bir çıkmaz içindeyim. Arabamdan soğuttu bu olay resmen. Üstüne bir de muayene zamanı geldi ve geçti. Haziran ortasında doluyordu zamanı ama ben polnetteki bu men yazısını tuv de görebiliyordur herhalde diye düşünüp muayeneye daha gidemedim.
              Allah kimseyi böyle çıkmazda bırakmasın. Yan camlardaki film neyse sökülür gerekirse bir daha taktırılır ama arka cam için durum malesef farklı.
              2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Yorum

Özgür bey, arka cam rezistansları zarar görebilir ama işin ehli bi yer yaparsa bi sorun olacağını sanmıyorum.Hava tabancası ile ısıtılatarak sökülebilir düşüncesindeyim.

Yorum

artka camları sorun etmıyorlar on cam lar onemlı olan

Yorum

Teşekkür ederim arkadaşlar saolun.

Tolgacım arka camları sökmeyi bende istemiyorum ancak nasıl bir tepkiyle karşılaşırım bilemiyorum.
                    Senin kafan rahat, arka camların renkli nasıl olsa

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

Yorum

Ahmetçim geçmiş olsun, benimde camlar 1 haftadır filimli can sıkıcı bir durum piyango gibi trafikteki araçların üçte biri filimli çevirince yazıyorlar kesin bir çözüm üretseler şu işede kafada soru işareti kalmasa artık...
                      2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

polisin söylediğine göre tavandan dolayı çektim seni kenara demiş.. ruhsata bakmış işli değil, ee sende birde cam filmi var demiş bu arabanın heryeri modifiyeli zaten demiş.. plakaya baksa APP arkada dört çıkış egzostlar vs..

Yorum

Ahmetcim geçmiş olsun, gülü seven dikenine katlanır hesabı ne yapacan.
                          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Babanın imzalamam gibi bir durumu yokmuş, çünkü inatlaşsa araç bağlanırdı.

Şimdi yapılacak tek şey öncelikli olarak tavanı ruhsata işletmek. Onun dışında sanırım mahkemeye başvurup film kısmı için cezaya itiraz edebilir, film cezasını iptal eden önceki kararları emsal gösterebilirsin

Yorum

gecmıs oılsun ahmetcıgım sende artık benım gıbı gezersın

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Haklısınız. Sufyan abi gibi baskın çıkmak zor olurdu..

Tavanı işleteceğim, ancak bu devletin mahkemelerine adaletine zerre kadar güvenim olmadığından dolayı böyle bir olay için en ufak bir girişimde bulunmayacağım. Cezamı ödeyip, gerekirse söküp, tekrar film yaptıracağım..

Yorum

İşleniyor...
                                X