Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cam filmi trafik cezası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: cam filmi trafik cezası

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Sagolasin Onatcim da daha gecen ay girdik tuve.....zaten adamar bu ne y a deyip durdu muhaha muhaha muhaha
    Utku abicim kumandalı yaptırsaydın eksozu ya

Orjinal yazı sahibi: duownage
    bugün bende manisada 109km hız ile radara girdim 319 tl yazdı memur bey memleket eyiye gidiyi 319 tl vay be
    şehir içinde mi girdin kardeşim?
    otoyoldan şehiriçine girişte onumdeki aracı sollamak için bastım saniyelik ondada yedim bütün yolu 90 la geldim 1 noktda bastım oradada 70 km ye düşmüş sınır 4 tane radar kontrolden geçtim saglık olsun
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Yorum

Sagolasin Onatcim da daha gecen ay girdik tuve.....zaten adamar bu ne y a deyip durdu muhaha muhaha muhaha

bugün bende manisada 109km hız ile radara girdim 319 tl yazdı memur bey memleket eyiye gidiyi 319 tl vay be
      otoyoldan şehiriçine girişte onumdeki aracı sollamak için bastım saniyelik ondada yedim bütün yolu 90 la geldim 1 noktda bastım oradada 70 km ye düşmüş sınır 4 tane radar kontrolden geçtim saglık olsun
      Konuyu dağıtmak gibi olacak ama 2-3 ay önce trabzonda 59 km/h'le ceza yedim. 160TL civarı bir şey ödedim.
      En son polis'e inip koşayım mı diye sordum. gülüp elime ceza makbuzunu tutuştudur eee sağlık olsun demekten başka bişe kalmıyor yani

Yorum

Cam filmi icin asagidaki Polisler asagidaki maddeyi kullaniyorlar. Oysaki maddede arac icinden disaryi gormesini engelleyecek bir durum olmamasi gerektigi belirtiliyor. Trafik kanunlarinda direk cam filmi ceza gerektirir demiyor.

Ote yandan tum polis araclarinda ( trafik polisi dahil) ve polislere ait ozel araclarin tamaminda film var. Polisler tamamen kendi insiyatiflerine gore degerlendiriyorlar. Gecen gun babamin aracina havalimani cevresinde polis yaklasmis. Polis sizin araciniza sonradan cam tavan yapilmis demis. Oysaki babamin mercedes e200 un orjinalinde var. Babam bakin yeni TUV den sifir hata ile gectim demis. Bu sefer camlarinizda film var demis polis. Oysaki mercedeslerde camlar hafif renkli. Plaka fontu normal degil. Mercedesi satan bayi cift damgali onayli plaka vermis. Sonucta babam hakli olmasina ragmen alttan alarak kurtulmus.

Kisacasi polisler yetkilerini kisiye, arabaya, keyiflerine gore kullaniyorlar. Cam filmi yasak ise kanuna acikca yasak diye yazilsin.
        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

geçmiş olsun kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
            Kisacasi polisler yetkilerini kisiye, arabaya, keyiflerine gore kullaniyorlar.
            +1000000000000000000000

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
            Cam filmi yasak ise kanuna acikca yasak diye yazilsin.
            Olurmu? !!! Her şeyi açık açık yazarlarsa, adamına göre davranma imkanı kalmaz. Maalesef tüm kanunlarımız böyle değilmi. Tam tersini düşünecek olursak, boşluğu bulanda giriyor... Bu boşluğu kendi lehine kullanıyor.
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Bende araç cam filmi cezası yedim. Ceza tutanağını imzalamadım. Ertesi de Trafik mahkemesine dilekçe verdim. 19.03.2012
              Şimdi kararı bekliyorum.
              Morpheus
              61 TT 971

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Morpheus
                Bende araç cam filmi cezası yedim. Ceza tutanağını imzalamadım. Ertesi de Trafik mahkemesine dilekçe verdim. 19.03.2012
                Şimdi kararı bekliyorum.
                bende imzalamadım
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Filmleri de sökmedim
                  Morpheus
                  61 TT 971

Yorum

Filmleri de sökmedim
                    söken kendi adına namert dedim bende sökmedim
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

valla haklısınz bunun genel geçer bır kuralı yok biraz keyfi. bn hayatta arabada fil varmı yokmu bakmam sigortası vizesi varsa kafi benim için ama bazı arkadaşlar detaycı olabiliyo siz yinede polisin suyuna gidin)

Yorum

1 senedir çektireceğim film, babam ve ceza yememek için çektirmedim.Bu sene 1 numara bile olsa çektireyim diyordum.Araba lüks nede olsa çevirmede karışmazlar diyordum da dememem gerekiyormuş Arka camlara perde alıp, öyle idare etmeli.. ihihi

Yorum

Anılarım debreşti okuyunca..

Keyfi ceza konusunda şöyle bir örnek vereyim; sene 2009, Esenboğa Havalimanına Annem ve Bababmı bırakmaya gittim, saat pazar günü 16:00 civarıydı, iç hatlar gidiş kapısına yakın bir yere park ettim baktım kapının önünde polis duruyor, yanına gittim "sadece bavulları kontuara kadar bırakacağım 5dk. sürmez gelirim" dedim boş boş yüzüme baktı birşey demedi, ancak 60 lı yaşlarında olan ailemi ve ağır bavulları gördü, içeri girdim 3-4dk. içinde çıktım arabam yok..

Son derece sakin bir saatte yolun kenarında duran, ikinci üçüncü sıra park edilmemiş -ki esenboğa da çok sık olur bilenler bilir, trafiği kesinlikle engellemeyen aracımı zevkine çektiler, bir ton çekici parası üzerine birde ceza ödettiler, en ağırıma giden şey önünde arkasında çok lüks arabalar dururken benim g.punto mu çekmiş olmaları.

Ceza yazıp sileceğe sıkıştırsalar arada arkası sağlam biri çıkabileceği için hiç risk almıyorlar, aradan punto, corsa falan çekiyorlar, inanın araçların çekildiği otoparkta 30000 tl den pahalı araç yoktu.

Bugüne kadar birkaç trafik cezası yedim, trafiğin düzelmesi için etkin bir ceza sistemi olması gerektiğine de inanıyorum ancak böyle hareketler insanı herşeyden soğutuyor, o ödediğim parayı da kesinlikle haram ediyorum, inşallah sorumluların biryerlerinden çıkmıştır.

1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                            Şimdi kararı bekliyorum.
                            bende imzalamadım

Ben malesef imzalamış bulundum. Artık bu cezayı ödeyip, filmi söktürüp şu trafikten men olma riskinden bir an önce kurtulmaktan başka çarem kalmadı galiba. Niye imzaladıysam artık?

2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Yorum

siz sökün fotoğraflarını koyun ben düşerim aracın menini

Yorum

izmirde hiç film kontrol etmiyolar veya ben denk gelmedim nedense sıkı degil bu konuda izmir
                                Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                                GIBBON

Yorum

İşleniyor...
                                X