Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 Turbo Motor CHIP TUNING hakkında bilgi ve yardım lütfen...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 Turbo Motor CHIP TUNING hakkında bilgi ve yardım lütfen...

Öncelikle herkese keyifli forumlar.
    Bilindiği üzere astra h gtc 1.6turbo aracım var ve chip attırmak istiyorum fakat bugun bir görüşme sonrası baya kafam karıştı...istanbul maslaktaki Superchips ile abimin arası baya iyi.bütün araçlarını orda chipletti o ve direk orayı arayıp ne olur nasıl olur diye sordu. SuperChips direk o araca 30-35 hp yüklüyorlar başta sonra piston kolu kırılıyor kesinlikle yaptırma şeklinde bir zelzenişte bulundu ve en fazla 17 hp'a kadar izin verdiklerini söyledi...
    Piyasada çok yakınlarımıza kadar kiminle konuşsam 30 hp garanti alırız diyorlar ama bunu duyduktan sonra sormak istedim daha önce piston kolu kırılan bir insignia yada astra h gtc duydunuz mu?

Ynt: 1.6 Turbo Motor CHIP TUNING hakkında bilgi ve yardım lütfen...

Volkan abinin 2 kere kırdığını biliyorum ama o baya bi yükleniyor arabaya.
    2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Necaticim biliyorsun ki Turkiyede agziolan konusuyor. Su ana kadar Barborosa yazilim yaptirmis ve yazilimi stage 1 de tutturmuss olan kimse sorun yasamadi. Sorun yasanan araclar he daha fazla yuklenen ve de iy ce pistonlara basinc uygulanan araclar ve bunlar da 2 tane civainda.. Biz yaklasi 1 1.5 seneir kullaniyoruz ve hicbir sorun ok. Hatta tam tersine araca daha fazla rahatladi. Yanliz yazilimla birlikte basindan beri savundugum performans bujilerini taktirmayi unutma. İstersen bekle opis garage acilinca Barboros kardesimiz burasi icin yazilim yapmaya baslayacak... Ayrica lde edilen degerler 220 bg civarinda....

Yorum

İşte benim konum Beklemedeyim Utku abim.

Yorum

sıkıntı yok neco cumartesi çözeriz chip işini utku abi doğru söylemiş yanlış anlaşılmasın ama utku abiyi kendinden soğutcan sen muhaha muhaha muhaha
          Black mamba sport 1.3 dizel boostER performance chip eibach 3.5 yay itg performans filtre

Yorum

Sen var ya sen cenen hic durmuyor ha!! Ben demedim mi gtc saglam araba diye sen daha hala kizistirmaya calisiyorsun arayi....bu arada sunu bil ki isterse insignia yarii kadar kuvvete sahip olsun obenim gozmde insignia ve İNSİGNİA HİCBİR ARACA HİCBİR KOSULDA DEGİSİLMEZ.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Sen var ya sen cenen hic durmuyor ha!! Ben demedim mi gtc saglam araba diye sen daha hala kizistirmaya calisiyorsun arayi....bu arada sunu bil ki isterse insignia yarii kadar kuvvete sahip olsun obenim gozmde insignia ve İNSİGNİA HİCBİR ARACA HİCBİR KOSULDA DEGİSİLMEZ.....
              abi niye kızıyosun yaa aşk olsun ben şimdi aracın için bişey dedim mi neco dan soğucaksın dedim...
              Black mamba sport 1.3 dizel boostER performance chip eibach 3.5 yay itg performans filtre

Yorum

Necaticim biliyorsun ki Turkiyede agziolan konusuyor. Su ana kadar Barborosa yazilim yaptirmis ve yazilimi stage 1 de tutturmuss olan kimse sorun yasamadi. Sorun yasanan araclar he daha fazla yuklenen ve de iy ce pistonlara basinc uygulanan araclar ve bunlar da 2 tane civainda.. Biz yaklasi 1 1.5 seneir kullaniyoruz ve hicbir sorun ok. Hatta tam tersine araca daha fazla rahatladi. Yanliz yazilimla birlikte basindan beri savundugum performans bujilerini taktirmayi unutma. İstersen bekle opis garage acilinca Barboros kardesimiz burasi icin yazilim yapmaya baslayacak... Ayrica lde edilen degerler 220 bg civarinda....
                anladım abide bunu söyleyen yerde superchips yani insan tırsıyor...
                stage 1 eğer 220hp se stage2 dedikleri nasıl ve kaç hp?
                bide forged piston filan yapsam maaliyetli mi olur yada bunun en sağlıklısına nasıl ulaşırız? hani pistonları bile değiştirmeye rağzıyım yeterki sağlıklı olsun...

Utku abi takılıyor sana abi ya sakin ol )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                  Volkan abinin 2 kere kırdığını biliyorum ama o baya bi yükleniyor arabaya.
                  volkan abi kim? bi onunla konuşsak ,yardımcı olsa bize..?

Yorum

piston kolları ıntercooler opc turbo enjektorler baskı balata chıp stage 2 yuklersen 260 lara kadar cıkarsın malıyette 5 bın ıle 8 bın arasında cıkar

Yorum

O zaman hazir ol araciniistersen 250 bg yapabilirsin. Pistonlain yaklasik maliyeti 1500 euro civarinda. Yani stage 3 yazilim kat iptalleri performans buji ve pison degismiile bunlari yaptirabilirsin.....Ancak bence 220lerde tutmak yeterli....

Yorum

Utku bey opis garage nezaman açılıyor?
                        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Nisan sonu mayis basi gbiymis ....bugun aldigim bilgire gore...

Yorum

çok iyi mayıs başı gibi ankaraya geleceğim bu haber iyi oldu
                            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

anladım abi peki 220 hp de sorun yaşayan var mı?

Yorum

İşleniyor...
                              X