Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia navigasyon uyumlu balık sırtı anten

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia navigasyon uyumlu balık sırtı anten

Orjinal yazı sahibi: karyurekli
    Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    Allah kısmet ederse 13:30 da servıste randevu aldım bende balık sırtı taktırcam servisle görustum 220 tl kapanyalı fıyatı fiyat aldım. radyo cekım gücü biraz düser dendi radyo benım icin önemli degil pek acmıyorum.benim aracım Edition Elegance cd 400 radyosu cizirtli cekim gücü zaten iyi degil.

benim merek etigim aracımda cyclone sonradan takma navigasyonun var navigasyonun gps bulutusu balık sırtı etkılermı? servıse unutum sormayı bılgisı olan arakdaslar bilglerini paylaslar sevınırım sımdıden teskkurler...

balıksırtı anten sadece radyo çekişini çok az etkiler, navinin anteni ayrı bi yerde, arka direğin içinde...
    Teskkurler hasan..ön cam sag üste bır pilastik bisey var.navinin anteni galiba.radyoyu pek kulnmıyorum suan bile radyo ğijrtli calsıyor navinigasona sorun cıkmasa yeterlı..yarın opel odakta taktırcam isallah.
    ön camın sağ üstünde bulunan çubuk tv anteni, navide bi sorun çıkmaz, onun anteni arka direk içinde... hayırlı olsun şimdiden...

Yorum

Bende sag ön camda kı pılastık anetni tv antenymıs bunda ögrenmis oldum.cok teskkur ederım hasan..forumda gezindikce ögreniyorum cok fayadalı bı forum emegi gecenler teskkurler...
      ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Bende sag ön camda kı pılastık anetni tv antenymıs bunda ögrenmis oldum.cok teskkur ederım hasan..forumda gezindikce ögreniyorum cok fayadalı bı forum emegi gecenler teskkurler...

Yorum

Bu gun balık sırtı antenı taktırdım cok sık duruyor.radyoda bi degisıklık yok eskıdede radyom ğıjırtılı calsıyordu cd 400 oldugundan dolayı sanırım..
          navi.. bulutut gayen güzel calsıyor bi sıkntı yok sımdılık..üst baktım baktıgımda sadece hafıf bi bosluk var dokundum hafıf salanıyor boslugu gözkuyor..isallah o boslukta su kacırmaz.. sonucta görnum olarak cok hos duruyor..arabaya baska hava katıyor...
          ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Bu gun balık sırtı antenı taktırdım cok sık duruyor.radyoda bi degisıklık yok eskıdede radyom ğıjırtılı calsıyordu cd 400 oldugundan dolayı sanırım..
            navi.. bulutut gayen güzel calsıyor bi sıkntı yok sımdılık..üst baktım baktıgımda sadece hafıf bi bosluk var dokundum hafıf salanıyor boslugu gözkuyor..isallah o boslukta su kacırmaz.. sonucta görnum olarak cok hos duruyor..arabaya baska hava katıyor...

hayırlı olsun, çok az bi boşluk kalması normaldir, tavanın alt tarafında sağlam bi conta var, su alması çok zor...

Yorum

hayırlı olsun
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09

hayırlı olsun, çok az bi boşluk kalması normaldir, tavanın alt tarafında sağlam bi conta var, su alması çok zor...
                Teskkurler hasan..

Yorum

Taktırdığım kısa anten hem az da olsa çekim performansından götürdü, hemde balık sırtı görünümüne yaklaşamadı bile.

Tavanımda siyah folyoda ufak bir hata olmuştu ve yenilenecekti zaten. O tekrar takılırken tavanı yine sökecekler, bari o sırada taktırayım şu aleti de bitsin bu iş. Balık sırtı benim minik antenden kötü çekim yapmaz nasılsa
                  Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                  VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Ben cozumu hic anten takmamakta buldum
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                      Ben cozumu hic anten takmamakta buldum
                      Onu soracaktım unuttum ben de size. Nasıl becerdiniz o işi? alala

Radyo komple iptal mi şimdi peki?
                      Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                      VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Yok abi normal cekiyo sehir icinde biraz sehirden uzak yerlere gidince cizirti yapiyo okadar zaten fazla radyo dinlemedigim icin sikinti olmuyo ama eski bi uyemiz 1 cm lik anten takmisti internetten yurtdisindan siparis verip becerebilsem ondan almak isterim
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

geçen hafta içi balık sırtı anteni çıkartıp bildiğimiz antenini tekrar taktırdım radyo aslaçekmiyor değişecek arkadaşların bilgisi olsun ayrıca vidasını çok fazla sıkarlarsa esneme yapıyor tavanda hiç tavsiye etmem
                          Insignia 2.0 cdti cosmo flexride

Yorum

Benim araç da 130 hp 2.0 cdti sonradan takılma cyclone multimedya var, Gültekin usta balık sırtı anten taktı, herhangi bi sorun yaşanmıyor gönül rahatlığıyla taktırabilirsin.
                            Opel Insignia Edition Elegance 2.0 CDTI 18" + Sunroof Spor Paket, Olimpik Beyaz, Otomatik Vites, Çift Egzoz Uygulaması, Cyclone Multimedia Sistemi

Yorum

İşleniyor...
                            X