Duyuru

Collapse
No announcement yet.

büyük kapışmaya az kaldı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: büyük kapışmaya az kaldı

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
    bu kapışma olmadı sanırım ....
    daha arabam servisten çıkmadiki birde rodajı var anca eskişehirden geldikten sonra rodajı bitmiş olur ufuk

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

34 e 34.berabere gidiyo şuanda oylar.heyecanla bekliyoruz büyük kapışmayı.takipteyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
        Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
        bu kapışma olmadı sanırım ....
        daha arabam servisten çıkmadiki birde rodajı var anca eskişehirden geldikten sonra rodajı bitmiş olur ufuk

Hadi bakalım hayırlısın olsun VOLKAN abi
        2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
        2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Bu yarış gerçekleştimi?Gerçekleştiyse sonuç ne oldu?

Yorum

büyük birşeye benziyor rezervasyon yaptıralım buraya dolmasın
            İnsignia 1.4 Edition Elegance + Yeni Stil Paket

Yorum

Bu kapışma gerçekte olmadı sanalda oldu ama gerçek olan en son geçen perşembe yapılan ufak çaplı zıplama idi videoları izleyebilirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Bu kapışma gerçekte olmadı sanalda oldu ama gerçek olan en son geçen perşembe yapılan ufak çaplı zıplama idi videoları izleyebilirsiniz
                yahu fatihcim sen moderator degil yandarötörsün haha erhanla persembe gecesi 4 defa 70 200 km arasi rolling yaptik vede hepsinde 3 ,4 boy fark attim daha ne yapcaktik yozgata kadar gazliycakmiydik. alalen. vede gayet guzel gectim erhani gerci erhanin yok benim araba daha agirdi yandas ahmetinde evet arabalar arasinda bariz fark var demelerine ragmen cok bariz bir sekilde geciyorum erhani ondada hic yüz yokmus hala silmedi imzasindaki en hizli insignia yazisini ya haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İşleniyor...
                X