Duyuru

Collapse
No announcement yet.

büyük kapışmaya az kaldı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: büyük kapışmaya az kaldı

Orjinal yazı sahibi: Onat89
    volkan abi 20 hp ye guvenme eger duz yol yarisi yapmazsaniz 20hp hic dert olmaz zaten nurburgring pistini astra opc, 458 italiadan cok az bir zamanla geride bitirdi kaldiki orada hp farki 300. Bence sizin yaris esit olucak yensen bile yarim boy anca
    biz körfez pistinde virajlarda gazlıycaz demedik onatcım dümdüz 3 şeritli bir yolda rollıng yapıcaz vede arada 20 bg dende fazla fark olucak almanyadan piston ve piston kollarım gelince biraz daha yükleme yapıcaz 270 280 bg arası olucak sence erhan ne yapıcakta geçiçek beni hee bu arada yarışçağım kişi çamur şevket erhan korkucaksın ondan herşey beklenir hazerfandaki kullandığımız opc yi arkadaşı satın almıştı bi ara onunla kendi plakasını değiştirip benimle yarışmayı düşünüyordu planını öğrendiğimde üzülüp vazgeçmişti şimdi ne planı var bilmiyorum belki oda gaza gelip benim gibi piston piston kolu birde büyük turbo getirtirse ozaman daha fazla güç alıp geçer beni, ama bunları yapmazsada anca babayı geçer haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

ya volkan sana ınat bende getırecm ıcınden gecem haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

haha haha
        Orjinal yazı sahibi: Erhktn
        volkanım emreyele rolın g yaptıgımızda onun arabada 3 kısı degıl 2 kısı vardı benım arabadada sen vardın bunu unutma ve benım arabbada ozman sadce eksoz ve ılk yazılım vardı senı gecebılecegımıde bılıyorum sen yedıremıyorsun sadece kenbdıne haha
        yine atıyorsun erhan ben emrenin arabasında önde oturuyordum nuride arkada oturuyordu sende tek başına sürüyordun aracını o şekilde gazlayıp geçmedimi seni buna emrede nuride şahit değilmi daha sonra dönüştede senin arabana geçmiştim o zamanda süfyan abiyle yarışmıştın onuda geçememiştim süfyan abi okursa yazıyı verir cevabı zaten yalanmı söylediklerim he çamur şevket

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

emreyle gazlarken sen benım yanımdaydın duzceye dogru sen daha nerde oldugu hatırlamıuyorsun tutmusun nelerden bahsedıyorsun haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

emreyle gazlarken sen benım yanımdaydın duzceye dogru sen daha nerde oldugu hatırlamıuyorsun tutmusun nelerden bahsedıyorsun haha
            senin kafa hepten gitmiş haberin yok düzceye giderken emrenin arabayla gitmiştim emre okursa veya fatih okursa vede nuri birinden biri yazar illaki ,şaşkın çamur şevket seni haha haha

Yorum

sevgılı volkan ordakı opel servsinden sonra sen benım arabadaydın canım benım

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Artık bi kapışın merakla beklıyorum valla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: killyex
                  Artık bi kapışın merakla beklıyorum valla.
                  Valla dayanamamış en son üye olmuş adam kapışın artık ya haha haha

Bu arada sizi Tanışma bölümünde tanırsak Memnun oluruz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0
                  Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Volkanın Arabası En Hızlı 32 (50.8%)
                    Erhanın Arabası En Hızlı 31 (49.2%)

Durum eşitlensin Erhan abiye veriyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                      haha haha
                      volkanım emreyele rolın g yaptıgımızda onun arabada 3 kısı degıl 2 kısı vardı benım arabadada sen vardın bunu unutma ve benım arabbada ozman sadce eksoz ve ılk yazılım vardı senı gecebılecegımıde bılıyorum sen yedıremıyorsun sadece kenbdıne haha
                      yine atıyorsun erhan ben emrenin arabasında önde oturuyordum nuride arkada oturuyordu sende tek başına sürüyordun aracını o şekilde gazlayıp geçmedimi seni buna emrede nuride şahit değilmi daha sonra dönüştede senin arabana geçmiştim o zamanda süfyan abiyle yarışmıştın onuda geçememiştim süfyan abi okursa yazıyı verir cevabı zaten yalanmı söylediklerim he çamur şevket
                      Evet hatta arabaları yıkattık videolarıda mevcut benzinlikteki yıkamaların

Yorum

ne oldu ? kim kimi geçti? yoksa iptal mi? yoksa bizim araçların geri vitesini kuwetlendirmek için çip,egzoz yay,tampon bilimum modifiye vs ekipmanları mı gerekli??

Yorum

eeeeee videolar düzceden alıntı heralde ihihi
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Kimin aracında portpolish varsa o 2 boy alir, ayrıca koltuklarında sokulmesi ve stepnenin çıkarılması 1/2 boy farkeder...
                            Zamanı çabuk harcadım, şimdi o beni harcıyor...

Yorum

bu kapışma olmadı sanırım ....
                              2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                              2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

İşleniyor...
                              X