Duyuru

Collapse
No announcement yet.

büyük kapışmaya az kaldı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: büyük kapışmaya az kaldı

evet arkadaşlar bu gün bir haber almıştım erhan plakasını söküp başka bir araçla yarışçak diye ve bu araç geçen hazerfandaki beyaz opc miş bu opc yi erhanın arkadaşı satın almış ve yarış günü plakasını opc ye takıp benimle öyle yarışcakmış erhanı aradım öğrendim ne yapıcağını dedim ilk başta yok mok dedi sonra kabul etti evet öyle kandırcaktım seni dedi kim söyledi bu haberi sana diye sordu ben ömrümde böyle çamur şevket görmedim haberiniz olsun

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

valla volkan abı opc yıde gecersın sen hafıflet bıraz arabayı stage 3 yuklet turboyuda degıstır volkan abı opc turbo tak ver gazı 325 bg cok rahat yersın ama arabası yapılıysa sayet zorlar abı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        Orjinal yazı sahibi: volkan
        himmm sitenin ikinci en hizli insigniasi seciliyormus duydum geldim
        birincinin belli oldugu yerde ikinciyi secmek gayet tabii bir durum MDN den sonra hangi arac en hizli acikcasi bende merak etmiyor degilim iyi ki askere gitmeden ben birincilik sorusuna cevap verip askere geldim yoksa yanlislikla sitenin en hizli insigniasini seecmek zorunda kalirmisiniz neyse ki o dertten kurtardim sizi
        aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış emrecim sen anca rüyanda görürsün beni geçmeyi yiğidi öldür hakkını yeme derler erhanıda geçme şansın yok zamanında senin arabayada bizimkilerede attırdığımız yazılımlar tarıh oldu farklı yazılımlar farklı işlemler yapılıyor artık heleki şu piston kollarım pistonlarım gelsin söz erhana 4 sana 8 boy fark atıcam kardeşim benim haha haha haha
        vay volkan abim benim yaa hayatinin sansi kapini caldi farkinda degilsin halbu ki suan hayallerini gerceklestirebilmen icin cok buyuk bi firsat var elinde ama degerlendirmiyorsun
        suan ben askerdeyim MDN ankarada kapinin onunde garajda yatiyor al arabani git ankaraya cek MDN nin yanina sabahtan aksama kadar kalkis yap 3 boy fark at 5 boy at 10 boy at yani kisacasi at Allahim at
        yani bu senin son sansin sen MDNYi gecersin ancak icinde direksiyonda ben yoksa MDN stop etmis haldeyken gecersin gel kacirma bu firsati al kamerani git bi kac kalkis yap onlarinda videosunu cek at youtube ölumsuzlestir o anlari yok cunku daha baska turlusu olamazzz

seviyorum seni ya yemin ediyorum
        ah be emrecim askerlik sana yaramamış opc badi kitin var diye gerçek opc zanneddin aracını haha.. barborosta yaptırdığımız yazılımlan gerçekten 240 bg olduğunumu zannediyorsun aracının, eskiden benim araçta barborosun dynosunda 234 bg çıkarken , paşaoglunun dynoda 212 bg mehmet gazihanın dynoda da 208 bg çıkmıştı yani o zamanlar biraz gazlamışlardı bizi anlıyacağın şu an çıkart dynoya 220 bg üzerinde çıkmaz hiç bir şekilde 240 bg olsaydı gerçekten benim gibi piston kollarını yamulturdun ben iki defa yamulttum ama benim araç gerçek 248 bg di geçen utkuda astra gtc len yarıştı 180 lik astra barborosun dynoda 224bg çıkan çhipli utkunun arabasını lpg kullanarak geçti astra gtc daha hafif olduğu için avantajlıydı belki ama gerçekten 224 bg olsaydı geçilmezdi astraya ,sen 240 bg olduğunu zannetdiğin mdn 06 lan inşallah karşıma çıkarsında gerçek 250 bg lik vbd 05 ten kadar fark yiyeceğini kendinde görürsün hee piston kollarımı ve pistonları değiştirdiğimde orjınal turbom 1,7 bar basarak 270 bg de yapabilirim o zaman yarış yapmak için hiç yanıma bile gelme sana abi tavsiyesi haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

himmm sitenin ikinci en hizli insigniasi seciliyormus duydum geldim
          birincinin belli oldugu yerde ikinciyi secmek gayet tabii bir durum MDN den sonra hangi arac en hizli acikcasi bende merak etmiyor degilim iyi ki askere gitmeden ben birincilik sorusuna cevap verip askere geldim yoksa yanlislikla sitenin en hizli insigniasini seecmek zorunda kalirmisiniz neyse ki o dertten kurtardim sizi
          aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış emrecim sen anca rüyanda görürsün beni geçmeyi yiğidi öldür hakkını yeme derler erhanıda geçme şansın yok zamanında senin arabayada bizimkilerede attırdığımız yazılımlar tarıh oldu farklı yazılımlar farklı işlemler yapılıyor artık heleki şu piston kollarım pistonlarım gelsin söz erhana 4 sana 8 boy fark atıcam kardeşim benim haha haha haha
          vay volkan abim benim yaa hayatinin sansi kapini caldi farkinda degilsin halbu ki suan hayallerini gerceklestirebilmen icin cok buyuk bi firsat var elinde ama degerlendirmiyorsun
          suan ben askerdeyim MDN ankarada kapinin onunde garajda yatiyor al arabani git ankaraya cek MDN nin yanina sabahtan aksama kadar kalkis yap 3 boy fark at 5 boy at 10 boy at yani kisacasi at Allahim at
          yani bu senin son sansin sen MDNYi gecersin ancak icinde direksiyonda ben yoksa MDN stop etmis haldeyken gecersin gel kacirma bu firsati al kamerani git bi kac kalkis yap onlarinda videosunu cek at youtube ölumsuzlestir o anlari yok cunku daha baska turlusu olamazzz

seviyorum seni ya yemin ediyorum
          ah be emrecim askerlik sana yaramamış opc badi kitin var diye gerçek opc zanneddin aracını .. barborosta yaptırdığımız yazılımlan gerçekten 240 bg olduğunumu zannediyorsun aracının, eskiden benim araçta barborosun dynosunda 234 bg çıkarken , paşaoglunun dynoda 212 bg mehmet gazihanın dynoda da 208 bg çıkmıştı yani o zamanlar biraz gazlamışlardı bizi anlıyacağın şu an çıkart dynoya 220 bg üzerinde çıkmaz hiç bir şekilde 240 bg olsaydı gerçekten benim gibi piston kollarını yamulturdun ben iki defa yamulttum ama benim araç gerçek 248 bg di geçen utkuda astra gtc len yarıştı 180 lik astra barborosun dynoda 224bg çıkan çhipli utkunun arabasını lpg kullanarak geçti astra gtc daha hafif olduğu için avantajlıydı belki ama gerçekten 224 bg olsaydı geçilmezdi astraya ,sen 240 bg olduğunu zannetdiğin mdn 06 lan inşallah karşıma çıkarsında ne kadar fark yiyeceğini kendinde görürsün
          her ne olursa olsun her kapismamizda seni gectim her seferinde umut gonlumun ekmegi humar ha humar dedin ama olmadi
          piston koluymus yazilimmis oymus buymus suymus ne olacak sana uzun bir etut yapma calisma zamani verdim askerlik boyunca sen 6 ay voyunca ugrastin durdun simdi ben gelirim askerden 15 gunde hazirlarim araci yine gecerim yine gecerim ben o zamanlar Aracin daha garaNtisi var diye ugrasmiyordum pek ugrasmadigimlada sonuc ortadaydi simdi bende yaparim bir iki bisey de sen colugunun cocugunun rizkini daha fazla arrabaya yatiracan diye korkuyorum yada arabayi komple yakacan yine ben uzulecem bu kadar heves ettiysen ben sana masustan gecilecem soz abi benim icin onemli olan dostluk kardeslik yoksa gerisi bos abi canini yerim senin

Yorum

ulan emre bir araba dolusu yazı yazıyon ama nafile seni geçiyordum dediğinde banagöre yarım boydu sana göre bir boydu .hadi geldiğinde askerden yeni bir deneme yapalım bakalım sonra üzülürsün ama çok haber vereyim bu arada çoluk çoçuğun rızkını vermem abinde para çok merak etme kardeşim benim

Yorum

ulan emre bir araba dolusu yazı yazıyon ama nafile seni geçiyordum dediğinde banagöre yarım boydu sana göre bir boydu .hadi geldiğinde askerden yeni bir deneme yapalım bakalım sonra üzülürsün ama çok haber vereyim bu arada çoluk çoçuğun rızkını vermem abinde para çok merak etme kardeşim benim
              ben gelince 1 ay zaman gerekiyor bana 15 gun dinlenecem 15 gunde aracimi yapacam bana cok uzun zaman gerekmiyor sana 6 ay zaman verdim yeterince calistin bana sadece 15 gun lazim ondan sonra kapisiriz para cok olsada ben bu gidisle arabayi komple yakacan ondan korkuyorum yoksa biliyon para elimizin kiri abi

Yorum

ben gelince 1 ay zaman gerekiyor bana 15 gun dinlenecem 15 gunde aracimi yapacam bana cok uzun zaman gerekmiyor sana 6 ay zaman verdim yeterince calistin bana sadece 15 gun lazim ondan sonra kapisiriz para cok olsada ben bu gidisle arabayi komple yakacan ondan korkuyorum yoksa biliyon para elimizin kiri abi
                Emre kardeşim öyle dinlenme falan filan yok özlettin kendini kereta,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                  Emre kardeşim öyle dinlenme falan filan yok özlettin kendini kereta,
                  valla bende ozledim cemil abim ama bi 5 gun banyodan bile cikmama planlari yapiyorum geldigimde ilk olarak bi kebap partisi ayarlariz ama

Yorum

Sen gel de kebaplar simdiden hazir....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      burda en buyuk eksikligimiz 15-20 gunde bi carsimiz oluyor ondada yemek yenecek yer bile yok ne bi kebapci ne bi donerci ne baska bisey ben hayatikmda boyle yer gormedim 93 kilodan 81 kiloya dustum bitirdiler beni burda yahu 5 aydir acim valla

Yorum

burda en buyuk eksikligimiz 15-20 gunde bi carsimiz oluyor ondada yemek yenecek yer bile yok ne bi kebapci ne bi donerci ne baska bisey ben hayatikmda boyle yer gormedim 93 kilodan 81 kiloya dustum bitirdiler beni burda yahu 5 aydir acim valla
                        Gelince kilolarını tamamlarsın merak etme Askerlik kimilerinde kilo aldırır kimilerinde ise düşürür

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

[quote=FacomX ]
                          Gelince kilolarını tamamlarsın merak etme Askerlik kimilerinde kilo aldırır kimilerinde ise düşürür
                          [/quote

istahimda yyok buralar bana yaramadi gecen gun sahis aldim burda yine adamla konusurken uykuluktan konu acildi valla orda kulaklarinizi cinlattim bizim uykulukcu istanbul ekibi diye adam da pek bi met etti bitsinde su askerlik bi uykuluk yemeye goturun beni bari artik

Yorum

Sen İstanbula gelde Uykuluk kolay emre

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              valla ben gelecem ben gelemessem siz uykuluguda alir hep beraber ankaraya gelirsiniz artik su asker kardesinize cok gormessiniz artik bi uykulugu degil mi Fatih abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                valla ben gelecem ben gelemessem siz uykuluguda alir hep beraber ankaraya gelirsiniz artik su asker kardesinize cok gormessiniz artik bi uykulugu degil mi Fatih abi
                                Uykuluk kolay her şekilde olur

Yorum

İşleniyor...
                                X