Duyuru

Collapse
No announcement yet.

büyük kapışmaya az kaldı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: büyük kapışmaya az kaldı

volkanım sesıme bıle gelemıyecen

ımza bolumne senın kadar sey yazmak gorgusuluktur yok 248.5 bg yok acılıp kapanan egzoslar yok ya ben yamam oyle seyler

ben yazsam mesela hks egzos komple 76
    k&n hava fıltresı
    yazılım eıbach yay
    opc bady
    opc 20'' jant
    255x35x20 p zero rosso
    nasıl kalıte ama dımı

volkanım ımzadakı resım goruyorusn dımı
    ozmanda oyle gorecen
    nese volkanım kendıne ıyı bak yarın gorusuruz ıyı geceler bebısım

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Vay vay Erhanim costun vallahi...bir ara Gokhanla ramizdaki muhabbetlet geldi aklima muhaha muhaha

Yorum

Bu arada Gokhanim da getirsede su tatlandiriciyi bir agzimiz tatlansa.... Tabii korfez pisti olursa....

Yorum

Ulan uckagitci. Senin egzozlar hks degilki niye atıyorsun sanayide egzozcu savaşa yaptirmadinmi şimdi hks mı oldu egzozlarin yalancı seni

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

himmm sitenin ikinci en hizli insigniasi seciliyormus duydum geldim
            birincinin belli oldugu yerde ikinciyi secmek gayet tabii bir durum MDN den sonra hangi arac en hizli acikcasi bende merak etmiyor degilim iyi ki askere gitmeden ben birincilik sorusuna cevap verip askere geldim yoksa yanlislikla sitenin en hizli insigniasini seecmek zorunda kalirmisiniz neyse ki o dertten kurtardim sizi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
              himmm sitenin ikinci en hizli insigniasi seciliyormus duydum geldim
              birincinin belli oldugu yerde ikinciyi secmek gayet tabii bir durum MDN den sonra hangi arac en hizli acikcasi bende merak etmiyor degilim iyi ki askere gitmeden ben birincilik sorusuna cevap verip askere geldim yoksa yanlislikla sitenin en hizli insigniasini seecmek zorunda kalirmisiniz neyse ki o dertten kurtardim sizi
              haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Fatih abi videoyu senin çekeceğin söyleniyor haha
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Arkadaşlar körfez pistinde isteklimiyiz*????Telefonlara ulaştım ve irtibata geçiyorum. Ankaradan da tanıdıkları araya sokacağım...Sizlerden cevap bekliyorum?????????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                    Ulan uckagitci. Senin egzozlar hks degilki niye atıyorsun sanayide egzozcu savaşa yaptirmadinmi şimdi hks mı oldu egzozlarin yalancı seni
                    ay pardon supersprint eksoz

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Ya Erhan bırakın egsoz muhabbeti de Körfez pisti ile ilgilin ne düşünüyorsunuz onu söyleyın koçum ya????????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Ya Erhan bırakın egsoz muhabbeti de Körfez pisti ile ilgilin ne düşünüyorsunuz onu söyleyın koçum ya????????
                        abı benden yana sorun yok ama organızasyonu fatıh abıyle konusmak lazım hazaerfendekı gıbı bı organızasyon guzel olur

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Erhan yeni başlık açtım. oraya cevap yazabilirsiniz...

Yorum

offf sağlam kapışma olacak belli ki aslında yani rollingten çok zamana karşı veya pist yarışı hem kimin daha iyi şoför hem de kimin arabasının daha iyi olacağına daha iyi kanaat getirir, vites kaçırma veya daha önce basma sonra basma gibi muhabbetin de önüne geçilir bence nacizane düşüncem

Yorum

sonuç olarak bellı zaten hangı ınsıgnıanın hızlı oldugu haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                                Orjinal yazı sahibi: volkan
                                ay pardon supersprint eksoz
                                ulan hayatın yalan senin çamur şevket seni ne süpersprıntı senin egzozları sanayiden savaş yapmadımı niye yalan atıyon markalı egzozlarım var diye üçkağıtçı

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İşleniyor...
                                X