evet arkadaşlar sitedemizden erhan ktn arkadaşımız kendi insignıasının sitenin en hızlı 1.6 turbosu olduğunu iddia ediyor ve beni yarışta geçeceğini iddia ediyor iddiamız 80 km hızla giderken 200 km hıza kadar rolling yapıcaz kaybeden 10 kişiye mangal ısmarlıycak 4 adet lastik alıcak ve fatihin arabasını seramik kaplıyacak iddia baya büyük yani.. benim hazırlıklarım bitmek üzere forget piston ve piston kollarını buldum ve çarşamba uçakla geliyor motorumuz açılmış parçaların gelmesini bekliyorum baskı balatayıda modifiye ettim aspestli balata çaktırdım erhanın bildiğim kadarıyla hazırlığı almanyadan performans baskı balata getirtiyordu başka ne yapıcak bilmiyorum ama burdan ona tekrar sesleniyorum avucunu yalıycaksın erhan bu motoru bidaha parçalarım ama sana geçilmem hiho hiho hiho
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
büyük kapışmaya az kaldı
Collapse
X
-
Ynt: büyük kapışmaya az kaldı
Orjinal yazı sahibi: HeIIusVolkan abi büyük kapışma olacağı belli bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyoruz
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: speed_emrevalla volkan abı buyuk kapısma bellı ama erhan abıde gızlıden nos fln takar sonra sasırmayalım
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
volkancım yanlız eksıkler var lıstede
1:10 kısı mangala (kım gelırse)
2:4 adet brıdgestone s001xl lastık (tane fiatı:835 tl)
3:fatıh abı seramık
4:en onemlısı yenılen forumda herkezın onunde agam paşam abımsın ozur dıleyecek yenılen yazmasa admınler yazacak
5:yarısa bır hafta kala tum masraflar admıne verılecek
6:yarış eskısehır organızasyonundan sonra olacak
sımdı volkanım ıstedıgını yaz haha
ORJİNAL F10 MSPORT
Yorum
Yorum