Offset jantlar genelde dediğiniz gibi krom kısımlar kalıyor ama kir ve jantlarımın yanaklarını fazla yediğim için tadilat esnasında boyanacak şuanki canlı renginden biraz daha gri bir ton alacak. o zaman resimdeki gibi duracak mı bilmiyorum o yüzden komple siyah olması bana da yatkın geliyor.
Hasanım orjinal hali çok fena Burak sag olsun parcalamış jantları tamir olunca mecbur krom olayı ortadan kalkacak ve boyanması gerekecek krom yapılmasını çok zor oldugu söyledi usta ve çok saglıklı olmaz deyince gri yerine siyaha boyamak daha mantıklı geldi sen jant konusunda daha tecrubelisin senin fikirleri kayda alınması gerekir muhakkak ...
Bence parlak siyah
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Hasanım orjinal hali çok fena Burak sag olsun parcalamış jantları tamir olunca mecbur krom olayı ortadan kalkacak ve boyanması gerekecek krom yapılmasını çok zor oldugu söyledi usta ve çok saglıklı olmaz deyince gri yerine siyaha boyamak daha mantıklı geldi sen jant konusunda daha tecrubelisin senin fikirleri kayda alınması gerekir muhakkak ...
Bence parlak siyah
Parçalamış demesek hafif yollu yıpratmış desek. Bu arada resimde oynama yapınca mat siyah güzel duruyor ama hala terettütlüyüm aslında mevlüt abiye söylesek birini parlak yapsa birini mat yapsa bi baksak
bence şartlarınız müsaitse direk jantları değiştirmenizi tavsiye ederim , insigniaya maalesef 5 kol tipi jantlar yakışmıyo , çok kollu (dolu dolu) olması lazım , eğerki öyle bir imkan yoksa 3 numara ve parlak benimde tavsiyem...
bence şartlarınız müsaitse direk jantları değiştirmenizi tavsiye ederim , insigniaya maalesef 5 kol tipi jantlar yakışmıyo , çok kollu (dolu dolu) olması lazım , eğerki öyle bir imkan yoksa 3 numara ve parlak benimde tavsiyem...
Şartlarım müsait lakin çok kollu jantları hiç ama hiç sevmiyorum tabi bu benim için böyle yani standart görünüşe sahip sade bir insignia da belki ama benim için değil. Standartlara bağlı kalmayı ise hiç sevmiyorum
Yorum