Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Piston ve kollarını getirtecem, Almanyaya giden varmı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Piston ve kollarını getirtecem, Almanyaya giden varmı

Arkadaşlar aracımın motorunun iç yapısını sağlamlaştırmak için piston ve piston kollarını değiştirip forget alaşımlı piston kolları ve dövme çelik pistonlar alıcam almanyada bir firma buldum bizim araçlar için yapmışlar firmanın ismi klasen motors burada istediğim parçalar var salı günü adamlarla görüşcez sipariş vericez ama gümrükten geçerken sorun yaşamamak için almanyaya gidip gelicek olan veya almanyadan buraya gelen tırcı tanıdığı olan varsa, salı günü sipariş vericem salıdan sonra buraya gelen bir tanıdığı olan varsa süper olur... bu arada bir bilgi vereyim bizim orjınal piston kollarımız 230 bg den sonra yamulma riski taşıyor 250bg den sonraysa 2000 km zor dayanıyor yamuluyor garibim baskı balatalarımızdaki problemin ne olduğunuda öğrenmiş oldum motoru söktükten sonra inceledik bu işi iyi bilen bir arkadaşımla benim balatanın balatası çok bitmemiş ama çok sert olduğundan üzeri yanmış dahada sertleşmiş ve baskının orta yüzeyini onda yedi yemiş yani balatalarımız çok sert kendi biticeğine baskıyı bitiriyor nedenide bilindiği gibi malzemenin içinde asbest ve yün elyaf olmadığından,cam elyaf olduğundan biraz zorladığın gibi balatanın yüzeyi sertleşip tutmuyor ve karşı tarafı yiyor, biz buna çözüm olarak arkadaşımın stoklarında olan asbestli balata çaktık baskıyıda taşlayıp topladık baskı balatayı hayırlısıyla orjınalinden çok daha uzun ömürlü ve sağlam olucak , bu piston kollarını getirmeme yardımcı olucak arkadaşımada benden hediye bu asbestli baskı balata çaktırma işlemi benden hediye

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Ynt: piston ve kollarını getirtçem almanyaya giden varmı

Anladığım kadarıyla çok güzel ve herkesin işine yarayacak bir adım atmışsınız.Keşke Almanya ile ilgili bir bağlantım olsa da size yardımcı olabilsem.
    2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Ynt: Piston ve kollarını getirtecem, Almanyaya giden varmı

volkanım yol parasını karsılarsan ben gıder alır gelırım haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
        volkanım yol parasını karsılarsan ben gıder alır gelırım haha
        erhancım bu işleri bizim gökhan yapardı ölücü işlerini ihihi bu aralar fazla geziyon o kişiyle galiba haha haha
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Hadi hayirli olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

yaaa fatih abi bu volkan bu kollarıda yamultur nedersin ihihi
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

bir ay önce deseydin ya!
              gümrük meselesi ile alakalı bir gümrükçü ile görüştünmü?
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                yaaa fatih abi bu volkan bu kollarıda yamultur nedersin ihihi
                Kesin yamulur bu gun iddanin kurallari belirlendi bu gun yarin ayri bir konuda paylasiriz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

almanya demisken gecen sene benim birader bisisler istedi bmw parcalri ikinci el ataim arabaya gidiyordum izine macarda hem parcalari aldilar hemde bi suru ceza odedim ertik siki tutuyolar isi eskiden kimse bisi demzdi
                  bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Yorum

İşleniyor...
                  X