Ynt: 1.6 T COSMO. 20 inc Jant - Performans Eksoz - Karbon Kaplama
Orjinal yazı sahibi: ozkanc
Orjinal yazı sahibi: volkan
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
Güle güle kullanın aracınızı,güzel olmuş.Hele Beşiktaşlı iseniz şahane
Bir de uyarı:LPG ile aracı sıkıştırmayın,chip işine ise hiç bulaşmayın,üzülebilirsiniz :/
Bu konuda canı yanan çok arkadaşımız var
şaman bey bir konuda bir şey yazarken o konu hakkında bilgili olmak gerekir çhıp yaptırıp canı çok yanan arkadaşlarımız kimler biliyormusunuz ben bilmiyorum .. çhıp yaptırılırken aracın belli değerlerinin çok fazla üzerine çıkmadığınız sürece sorun yaşanılmaz
Volkan, ben chip yaptiripta cani yanan cok arkadas biliyorum. benim bildigimi sende biliyorsun ) hatta ben 2 kere cani yananini da biliyorum )
Orjinal yazı sahibi: BurakYILDIRIM
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Evet murat o araçta OPC bodykit var aslında bende jant ı siyaha boyatabilirim o araç gibi.
BodyKit olayına gelince yaptırmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. OPC tampon uygulaması haricinde pek sevmedim insignia bu hali ile de çok şık duruyor
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
Senin zevkin Burak kardes , bu arada antalyada nerdesin?
Serik'te ikamet ediyorum ama işim gereği 4 aydır Eskişehir deyim Antalya'ya en az ayda bir sefer geliyorum hafta sonları.
Maşallah araç gayet güzel hoş....resimler Eskişehirdemi mi cekildi ...Eskişehir hiç görmedim bu aracı kesin görmem lazım müsait bir zaman işyerimede beklerim Burak bey
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben kaputtaki folyo yu çok beğenmedim açıkçası, aracın ağırbaşlılığını almış, modifiyeci tayfanın yaptığı civic edasına sokmuş.
Jantlarınızı beğendim yalnız ofsetli jant için aracın yüksekliği fazla olmuş. Bence yay veya coil ile jantla çamurluk arası boşluk kapatılırsa dehşet bir german style olur. bu durumda da body kit e felan gerek kalmaz.
burak kardeş aracın güzel olmuş ama nacizane fikrim tabi opc janttan başkasını tanımam
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
Orjinal yazı sahibi: BurakYILDIRIM
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Evet murat o araçta OPC bodykit var aslında bende jant ı siyaha boyatabilirim o araç gibi.
BodyKit olayına gelince yaptırmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. OPC tampon uygulaması haricinde pek sevmedim insignia bu hali ile de çok şık duruyor
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
Senin zevkin Burak kardes , bu arada antalyada nerdesin?
Serik'te ikamet ediyorum ama işim gereği 4 aydır Eskişehir deyim Antalya'ya en az ayda bir sefer geliyorum hafta sonları.
Maşallah araç gayet güzel hoş....resimler Eskişehirdemi mi cekildi ...Eskişehir hiç görmedim bu aracı kesin görmem lazım müsait bir zaman işyerimede beklerim Burak bey
Evet Eskişehir'de çekildi, Şuan için Eskişehir de İkamet ediyorum. Muhakkak görüşürüz Ufuk Bey, Ben organize sanayide Yazılım Kulede yim
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben kaputtaki folyo yu çok beğenmedim açıkçası, aracın ağırbaşlılığını almış, modifiyeci tayfanın yaptığı civic edasına sokmuş.
Jantlarınızı beğendim yalnız ofsetli jant için aracın yüksekliği fazla olmuş. Bence yay veya coil ile jantla çamurluk arası boşluk kapatılırsa dehşet bir german style olur. bu durumda da body kit e felan gerek kalmaz.
Yay konusunda hemfikiriz lakin Eskişehir'de bir şeyleri yapmak sıkıntı iş gereği istanbula veya ankaraya gittikçe ve fırsat buldukça birşeyler yaptırabiliyorum yay konusunda çok istiyorum ama aracın biraz daha yere yakın olması ile yollarımızın mevcut durumunda ne kadar sağlıklı olur o konu da tereddüt içinde kalıyorum
Yorum