Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 T COSMO. 20 inc Jant - Performans Eksoz - Karbon Kaplama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 T COSMO. 20 inc Jant - Performans Eksoz - Karbon Kaplama

opc jant tadından yenilmez aracınız çok güzel ama kaputtakını sokmenızı tavsıye ederım sadece tavan daha hoş
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Yorum

Maşallah diyelim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tampondaki ve kaputtaki kaplama olmamış,jantlar da olmamış bence tabi,chipe gelince arac zaten lpgli,yani normalden fazla ısı var zaten araçta,bir de chip olunca,gerisini siz düşünün,bence chip yaptırmayın.
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

şaman bey bir konuda bir şey yazarken o konu hakkında bilgili olmak gerekir çhıp yaptırıp canı çok yanan arkadaşlarımız kimler biliyormusunuz ben bilmiyorum .. çhıp yaptırılırken aracın belli değerlerinin çok fazla üzerine çıkmadığınız sürece sorun yaşanılmaz
          [/quote]

Önce bir uyarı yapayım;kimse bana bilmediği konuda 'ukalalık' yapıyor diyemez,çünkü;yapmam,bu bir.

İkincisi, LGP uygulaması yapılan araçlarda subap erimesi,motor piston ve gömlek problemi yaşandığını,maddi ve manevi
          zararlar görüldüğünü forumun müdavimi olan herkes biliyor.

Chip uygulaması neden yapılır? Mevcut güvenli gücü riske ederek daha yüksek güç ve performans elde etmek için.
          Bu işin ceremesini en çok çeken de maalesef sizsiniz,bana göre birşey yok. Orijinal yakıt kullanan chipli bir araç ile
          LPG yakıt kullanan chipli bir aracın maruz bulundukları risk ve tehdit eşdeğer midir?

Sorduğum suale yine kendim yanıt vereyim:Hayır
          Benim ikazım bu yolluydu, tek başına chip uygulaması için değil. Ben Race-Chip pro aldım, on gün kullanmadan söktüm.
          Şimdi, forumdan arkadaşımız Ali Elöver kullanıyor.Mesele tek başına chip meselesi değildir.
          Yarası olan gocunur misali, siz chip uygulaması üzerine yoğunlaşmış,LPG faktörünü gözardı etmişsiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozkanc
            Orjinal yazı sahibi: volkan
            Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
            Güle güle kullanın aracınızı,güzel olmuş.Hele Beşiktaşlı iseniz şahane
            Bir de uyarı:LPG ile aracı sıkıştırmayın,chip işine ise hiç bulaşmayın,üzülebilirsiniz :/
            Bu konuda canı yanan çok arkadaşımız var
            şaman bey bir konuda bir şey yazarken o konu hakkında bilgili olmak gerekir çhıp yaptırıp canı çok yanan arkadaşlarımız kimler biliyormusunuz ben bilmiyorum .. çhıp yaptırılırken aracın belli değerlerinin çok fazla üzerine çıkmadığınız sürece sorun yaşanılmaz
            Volkan, ben chip yaptiripta cani yanan cok arkadas biliyorum. benim bildigimi sende biliyorsun ) hatta ben 2 kere cani yananini da biliyorum )
            Volkan kesin aramıştır seni ya da eli kulağında şimdi arıyordur)))))

Yorum

eksozun sesini duyma imkanımız var mı?
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Bir de uyarı:LPG ile aracı sıkıştırmayın,chip işine ise hiç bulaşmayın,üzülebilirsiniz :/
                Volkan, ben chip yaptiripta cani yanan cok arkadas biliyorum. benim bildigimi sende biliyorsun ) hatta ben 2 kere cani yananini da biliyorum )
                benim bildiğimde senin boş konuştuğun aslanım

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

maşallah, farklı bi araç olmuş, ama albenisi var yani....

Yorum

Önce bir uyarı yapayım;kimse bana bilmediği konuda 'ukalalık' yapıyor diyemez,çünkü;yapmam,bu bir.

İkincisi, LGP uygulaması yapılan araçlarda subap erimesi,motor piston ve gömlek problemi yaşandığını,maddi ve manevi
                    zararlar görüldüğünü forumun müdavimi olan herkes biliyor.

Chip uygulaması neden yapılır? Mevcut güvenli gücü riske ederek daha yüksek güç ve performans elde etmek için.
                    Bu işin ceremesini en çok çeken de maalesef sizsiniz,bana göre birşey yok. Orijinal yakıt kullanan chipli bir araç ile
                    LPG yakıt kullanan chipli bir aracın maruz bulundukları risk ve tehdit eşdeğer midir?

Sorduğum suale yine kendim yanıt vereyim:Hayır
                    Benim ikazım bu yolluydu, tek başına chip uygulaması için değil. Ben Race-Chip pro aldım, on gün kullanmadan söktüm.
                    Şimdi, forumdan arkadaşımız Ali Elöver kullanıyor.Mesele tek başına chip meselesi değildir.
                    Yarası olan gocunur misali, siz chip uygulaması üzerine yoğunlaşmış,LPG faktörünü gözardı etmişsiniz.
                    okuduğunuzu anlamama gibi bir probleminiz var galiba ben lpg sorun çıkarmaz demedim çhip konusuna değindim vede hem çhipli hem lpg li kaç araç var ve bunların kaçı sorun yaşadıkı canı çok yanan var diye yazmışsınız .. mesele sadece çhıp meselesi değil diyorsunuz lpg meselesini sağır sultan duydu zaten ben sizin çhıple ilgili yazdıklarınıza bınayen söylüyorum vede neden yaram olsunki gocunayım bazı sorunlar yaşadıysam bunların başıma gelebileceğini bilerek yapıyorum o yüzden gocunmam merak etmeyin.

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

benim bildiğimde senin boş konuştuğun aslanım
                      seni cok seviyoruz Volkanim

Yorum

Konu nereye gelmiş yav Arkadaşlar ben beğendiğim şeyi yaptırdım yani insignia yı sıradan çıkardım evet insignia nın mevcut hali de güzel orjinal jantları olsun bilmem neyi olsun.

LPG sistemini burada tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. 50 bin de ve gerekli kontrolleri yaptırdım evet bir sıkıntı yok şuan için, olsa da sorun değil subapları değiştirmeyi zaten göze almış durumdayım.

Chip olayına gelince alt vites ler için chip attıracağım aracı zaten agresif kullanan birisi değilim tam tersi kolay kolay 3 bin devri hiç geçmem ama alt viteslerde sürekli vites değiştirmektense vites aralığını geniş tutmak adına bir şeyler yapmak istiyorum.

Yorum

sevgili burak aracın çok güzel olmuş. Allâh kazadan beladan korusun. neticede senin zevkin önemli. ben bir önceki yorumda araç insignia gibi durmuyor dedim. ama asla senin zevkine müdahale (haşa)tmek için değil.
                          Arkadaşlar ayrıca ne oldu size ya. Volkan bey lütfen, şaman bey lütfen. burası bir paylaşım alanı. arkadaşlarımızdan biri fikir vsordu. cevap verdik. o ister beğenir alır cevabımızı, ister beğenmez almaz. lütfen birbirimize karşı kalp kırıcı sözler söylemeyelim.
                          ne demiş Yunus:
                          Ararsan mevlayı kalbinde ara
                          Kudus'te Mekke'de, hac'da değildir.
                          Eğer bir mü'minin kalbini kırarsan
                          Hakka eylediğin secde değildir.

yüce rabbim sizleri korusun. selametle kalın...
                          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: naciakgümüş
                            sevgili burak aracın çok güzel olmuş. Allâh kazadan beladan korusun. neticede senin zevkin önemli. ben bir önceki yorumda araç insignia gibi durmuyor dedim. ama asla senin zevkine müdahale (haşa)tmek için değil.
                            Arkadaşlar ayrıca ne oldu size ya. Volkan bey lütfen, şaman bey lütfen. burası bir paylaşım alanı. arkadaşlarımızdan biri fikir vsordu. cevap verdik. o ister beğenir alır cevabımızı, ister beğenmez almaz. lütfen birbirimize karşı kalp kırıcı sözler söylemeyelim.
                            ne demiş Yunus:
                            Ararsan mevlayı kalbinde ara
                            Kudus'te Mekke'de, hac'da değildir.
                            Eğer bir mü'minin kalbini kırarsan
                            Hakka eylediğin secde değildir.

yüce rabbim sizleri korusun. selametle kalın...
                            Sağolasın evet aracın insignia'lıktan çıktığını bende ilk mesajımdan yazdım zaten. dedim de aracı gören aracın etrafında bir tur atıyor bu araç ne diye alınmamı gerektirecek bi durum yok dedim ya gencim bekarım kimi arkadaşlar kızacaktır ama bagajdaki opel logosundan başka insignia yada opel olduğuna dair herhangi bir logo yada yazı yok şuan araçta

Yorum

şaman bey bir konuda bir şey yazarken o konu hakkında bilgili olmak gerekir çhıp yaptırıp canı çok yanan arkadaşlarımız kimler biliyormusunuz ben b
                              okuduğunuzu anlamama gibi bir probleminiz var galiba ben lpg sorun çıkarmaz demedim çhip konusuna değindim vede hem çhipli hem lpg li kaç araç var ve bunların kaçı sorun yaşadıkı canı çok yanan var diye yazmışsınız .. mesele sadece çhıp meselesi değil diyorsunuz lpg meselesini sağır sultan duydu zaten ben sizin çhıple ilgili yazdıklarınıza bınayen söylüyorum vede neden yaram olsunki gocunayım bazı sorunlar yaşadıysam bunların başıma gelebileceğini bilerek yapıyorum o yüzden gocunmam merak etmeyin.
                              Volkan Bey;farkında mısınız bilmiyorum ama, debelendikçe batıyorsunuz. Ne demek okuduğunu anlamamak?
                              Birinci okulum İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi,1982 yılında bitirdim.
                              Kırk yaşımdan sonra da İktisat Fakültesi/Maliye Bölümünü bitirdim.Sadece okuduğumu anlamakla kalmam,yazdığı metinlerden
                              Türkçe okur yazar bile olmadığı anlaşılan insanlara 'okuma-anlama' dersi bile verebilirim.
                              Son birşey daha söyleyip bitireceğim. Benim sizinle yaşıt oğlum var,benimle konuşurken biraz daha saygılı olmanızı rica ediyorum.

Yorum

şaman bey bir konuda bir şey yazarken o konu hakkında bilgili olmak gerekir çhıp yaptırıp canı çok yanan arkadaşlarımız kimler biliyormusunuz ben b
                                Volkan Bey;farkında mısınız bilmiyorum ama, debelendikçe batıyorsunuz. Ne demek okuduğunu anlamamak?
                                Birinci okulum İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi,1982 yılında bitirdim.
                                Kırk yaşımdan sonra da İktisat Fakültesi/Maliye Bölümünü bitirdim.Sadece okuduğumu anlamakla kalmam,yazdığı metinlerden
                                Türkçe okur yazar bile olmadığı anlaşılan insanlara 'okuma-anlama' dersi bile verebilirim.
                                Son birşey daha söyleyip bitireceğim. Benim sizinle yaşıt oğlum var,benimle konuşurken biraz daha saygılı olmanızı rica ediyorum.
                                şaman bey neden debelendikçe batayımki yanlış bir şeymi söyledim çhıpli araçlarda çok yüksek güç alınmadığı sürece sorun yaşanmaz dedim okuduğunuzu anlamamak derken size kötü bir şey ima etmiyorum okuduğunuzu anlamıyorsunuz diyorum anlamış olsaydınız benim savunduğum şeyin sadece çhıple ilgili olduğundan bahsetiyorum siz lpg yide işin içine katıyorsunuz vede size yazdığım cevapta saygısız bir kelime kullanmadım tam tersine siz yarası olan gocunur diye dalga geçiyorsunuz... bende yaşınıza hürmeten bir şey demedim bu konuda, ki yaşıtım biri böyle konuşsaydı çok daha farklı yazılar yazardım zaten bilen bilir

Yorum

İşleniyor...
                                X