Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Orjinal 19" jantlar hakkında bılgı
Collapse
X
-
Ynt: Orjinal 19" jantlar hakkında bılgı
evet bunlar orjınal jantlar, bunların replicası yok zaten, fiyat olarak normal, çok uygun değil, ama servisten almaya kalkarsanız tanesi 1000 lira gibi bi rakamla karşılaşıyorsunuz bence bu jantlar sıfır aracın üzerinde çıkmış olabilir, yada diğer ihtimal kullanılmış ve boyatılmış olabilir...
Yorum
-
Yorum
-
tanesimi? eğer 4 tanesi ise uygun satılmış...
Yorum
-
4 tanesi ben almak için aradım 1300tl anlalaştım istersen kargoyla gönderelim gelmene gerek yok dediler, bende hafta sonu ist. işim var gitmişken alırım hesabı yaptım hemde yüz yüze birazdaha pazarlık yaparım diye içimden geçiriyordum ama nasip değilmiş aradığımda satıldığını söylediler kaçırdık
şimdiise internette 19 jantlı insignialara mail atıyom aracınızı satıyorsunuz benim jantlarrla taksa yapalım diye ama tık yok2015 leon fr
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan184 tanesi ben almak için aradım 1300tl anlalaştım istersen kargoyla gönderelim gelmene gerek yok dediler, bende hafta sonu ist. işim var gitmişken alırım hesabı yaptım hemde yüz yüze birazdaha pazarlık yaparım diye içimden geçiriyordum ama nasip değilmiş aradığımda satıldığını söylediler kaçırdık
şimdiise internette 19 jantlı insignialara mail atıyom aracınızı satıyorsunuz benim jantlarrla taksa yapalım diye ama tık yok
1300 e iyimiş fiyat ama bide jantların durumunu canlı görmek gerek, kısmet değilmiş sağlık olsun...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: iatrostemiz gibi de. ay sonuna kadar satmasa da gidip baksam 22 inde gelıcem istanbula inşallah.
eğer alıcaksan ben gidip bakayım, temizse alırımda senin için, benim evede yakın...2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum