Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yazlık Lastik Aldım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yazlık Lastik Aldım

Evet Arkadaşlar;

Satılık ilanı olmasına rağmen satmak istemediğim Fgj 93 için yazlık lastik arayışım vardı Michelin S3 düşünüyordum ama fiyatı ekstra indirimler sonucunda en düşük 2650 Tl ye bulabildim lastikçimin önerisi üzerine Kumho Nun yeni çıkardığı bir lastiği önerdi ve neredeyse Michelin S3 kadar iyi olduğunu söyledi ve fiyat olarak ta yarısından dan daha düşük tü ve bende aldım

Almadan önce aşağıdaki linkteki değerleri inceledim ve bana mantıklı geldi

Model Kumho Ecsta KU39

Genel Kıyaslama

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Si...0-19-Tyres.htm

Detaylar ve Yorumlar

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kumho/Ecsta-KU39.htm

İlk izlenimlerim sessiz ve yumuşak olması

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Ynt: Yazlık Lastik Aldım

hayırlı uğurlu olsun Fatih hocam. allah kaza bela vermeden kullanmanı nasip etsin. Ben de Michelin pilot super sporta kafayı taktım .Ancak ebatta sıkıntı vardı ve de lastik belki 20 gün ile 2 aya arasında gelecekti. O yüzdem michelin pilot sport 3 olan yeni versiyonu aldım. Daha glemediği için yorum yazamıyorum. Fiyatta çok sıkı bir indirimle 2600 lira oldu. Hatta fiyatı normalde 2850 civarında....

Yorum

Fatihcim hayırlı uğurlu olsun Allah lastiğine taş değdirmesin kumho gerçekten Türkiye yolları için ideal bir lastik daha önce kullanmışlığım olduğu için, fgj 93 e kıyıpta satamıyacağın belliydi , şimdi yeni lastiklerde bahanesi olur ::
      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
        Fatihcim hayırlı uğurlu olsun Allah lastiğine taş değdirmesin kumho gerçekten Türkiye yolları için ideal bir lastik daha önce kullanmışlığım olduğu için, fgj 93 e kıyıpta satamıyacağın belliydi , şimdi yeni lastiklerde bahanesi olur ::

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ne kadara aldınız bu arada

Yorum

Hayırlı olsun.Güle güle kullan
            OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

ben geçen hafta astram için ankara'da 2.000tl /12ay fiyatla 215 50 17 ebatlarında 4 adet ContiSportContact 3e aldım. 1.900tl/6 ay seçeneği de vardı. liste fiyatı 600 küsür tl/adet idi.
              18'' jant alsam lastik fiyatı ne olurdu acaba diye merak edip 235 40 18 ebat sorduğumda liste fiyatı 550tl gibi bir fiyattı daha ucuz olmasının sebebi 18''in daha az satılan ölçü olduğunu söyledi.
              insignia ebatlar için aynı şeyler geçerlimidir bilemiyorum. çünkü araca göre lastik fiyatı belirlemişler. örnek olarak mini cooperın lastiğini gösterdi, aynı jantta başka ebat ile mini ebatları arasında oldukça yüksek fiyat farkı vardı.
              1.4t sport siyah + k&n kutu içi filtre + ContiSportContact 3e + eibach yay

Yorum

Hayirli olsun Fatih hocam. Beklenen hareketi yapmissin. Ilani verdiginde ne kadar uzulduysem , bu lastikleri almana da o kadar cok sevindim. Bende bugun diskleri ve balatalari degistirdim . Rodaj ne kadar surecek hocam.

Yorum

Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız eskit
                  2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Merhaba, kumhoyu alfa romeo gtv aracımda kullanmıştım. ön aksta ağırlığın aşırı olmasına ve jantların 18" olmasına rağmen bana hiç bir sıkıntı yaratmamıştı. sunduğu performans ise oldukça iyi. ayrıca yumuşak bir lastik. biraz ömrü kısa ama verdiğimiz paraya göre o kadarı normal. şu an insigniada 19" jantlarla birlikte michelin ps2 kullanıyorum. onları da tavsiye ederim herkese.

Yorum

Beklemedin beni patron , kendin işi bitirdin.
                      Ebat ne?

Aynı lastikci olmasın bende Kumho aldım.

Biraz daha pazarlık yapardık.

Benim 245-40-19

Başarılı lastik evet. Michelin gercekten tuzlu.

Ben birde jant aldım tabi. RC jant.

Morpheus
                      61 TT 971

Yorum

iyi yapmışsın abi hayırlı olsun alacak kişi de sevinir abi, keşke satmasan ama

Yorum

Abi hayırlı olsun kazasız belasız kullan. ALLAH tekerine taş değdirmesin.

İnşALLAH bir dahaki buluşmada görmekte nasip olur.
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Hayırlı olsun Fatih hocam
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun Fatih hocam. Kazasız belasız kullanın. Bende kışlıları çıkarıp yazlık potenzaları taktım. Gürültü arttı konfor azaldı normal diyelim ama araç sola meğillenmeye başladı. Öyle sürekli değil ama kasiste bozuk yolda direksiyon sola atlıyor. Kafayı yedirtcek bana bu potenzalar maad
                              2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

İşleniyor...
                              X