Tabi Tercih Meselesi Ama Tavsiyem Şu; Ben Kendi Aracıma Odaktan OPC (Replica) Jantlar Getirttiğimde İçinden Nikelaj Kaplı Şifreli Somunlar Çıktı. Jant Göbekleri de Gri Renkli. Nikelaj Kaplı Somunlar Çok Sırıttı ve Ağızları da Delik. Astra J nin Göbek Kapağı Rengi İle Aynı Plastik Bijon Kapaklarından Taktım (Uzun Olanlardan). Ama Biraz Operasyon Gerektiriyor. Kapakların İçindeki Tırnakları Temizlemek Gerekiyor. Yaklaşık 4000 km dir Kullanıyorum Hiç Birisi De Düşmedi.
Alttaki Fotoraftan Gözlemlemek Mümkün.
Diğeri Daha Güzel, Ben Kullanıyorum Diye Şaka Bir Yana Bir Sürü Araçta "Y-SPOKE" Dizaynında Jantlar Görüyorum. Ama Orantısı En İyisi Olan OPC ninkiler.
Neyse Bunlar da Fena Sayılmaz
Diğeri Daha Güzel, Ben Kullanıyorum Diye Şaka Bir Yana Bir Sürü Araçta "Y-SPOKE" Dizaynında Jantlar Görüyorum. Ama Orantısı En İyisi Olan OPC ninkiler.
Neyse Bunlar da Fena Sayılmaz
ben çabuk sıkıldığımdan değiştiriyorum, yoksa sizin şuan kullandığınız jantları bulana kadar baya araştırdım, 7-8 ay zevkle kullandım ancak daha sonra sıkıldığımdan değiştirme ihtiyacı duydum, yoksa hala beğendiğim jantlardan biri....
Şimdi Aşağıdaki Jantları Görünce Yine Can Sıkıntısına Sebep Olmayayım Ama, Siyah Renkli, Yine Y-SPOKE Janttaki M Sticker Sökülüp Yerine OPC Yazılı Bir Sticker Yapıştırılsa Kimbilir Nasıl Durur. Hem de Beyaz Arabada...
Of Of Offffff, Maşallah... Bu Jantlar Bana Göre Gerçekten Çok Farklı. Hangi Ebatta Olursa Olsun Çok Baba Duruyor Arabada. Forumdaki Bazı Arkadaşlardan Büyük Ebatlı Olanlar İçin Tavsiye Almıştım Ama Ben 17" Olanları Kullanıyorum ve Konfor Olarak Çok Memnunum. 4000 Km dir Balans Bozukluğu Filan da Yapmadı. Bizim Yollara Büyük Ebatlı Olanlar Haram. En Ufak Kasiste-Çukurda; Durdur, İn Bak Lastik Yarıldı mı, Jant Darbe Gördü mü. Hiç Unutmam Arabamı Almadan Önce Neskar a Test Drive a Gittiğimde, En Donanımlı ve Üzerinde 19" Jantlı Araç Vardı. 4 Kişi Binmiştik Arabaya Yine de Hoplayıp Zıplıyordu..
Geriye Dönüş Olduğu İçin Panjurun İnce Kromajlarını Kaplatmayı Düşünüyorum Ama. Bir Hafta İçinde Yayınlarım Fotoları.
Paylaşımlar Fikir Verdi, Teşekkürler.
Of Of Offffff, Maşallah... Bu Jantlar Bana Göre Gerçekten Çok Farklı. Hangi Ebatta Olursa Olsun Çok Baba Duruyor Arabada. Forumdaki Bazı Arkadaşlardan Büyük Ebatlı Olanlar İçin Tavsiye Almıştım Ama Ben 17" Olanları Kullanıyorum ve Konfor Olarak Çok Memnunum. 4000 Km dir Balans Bozukluğu Filan da Yapmadı. Bizim Yollara Büyük Ebatlı Olanlar Haram. En Ufak Kasiste-Çukurda; Durdur, İn Bak Lastik Yarıldı mı, Jant Darbe Gördü mü. Hiç Unutmam Arabamı Almadan Önce Neskar a Test Drive a Gittiğimde, En Donanımlı ve Üzerinde 19" Jantlı Araç Vardı. 4 Kişi Binmiştik Arabaya Yine de Hoplayıp Zıplıyordu..
Geriye Dönüş Olduğu İçin Panjurun İnce Kromajlarını Kaplatmayı Düşünüyorum Ama. Bir Hafta İçinde Yayınlarım Fotoları.
Paylaşımlar Fikir Verdi, Teşekkürler.
Yorum