Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Astra H Kaputa Karbon Fiber

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Astra H Kaputa Karbon Fiber

Astra H nin kaputuna karbon fiber yapmayı düşünüyorum fiyat hakkında bilginiz var mı ? önericeğiniz yerler var mı ?

[size=50pt][b]ASTRAŞK

Ynt: Astra H Kaputa Karbon Fiber

Orjinal yazı sahibi: ASTRAŞK
    Astra H nin kaputuna karbon fiber yapmayı düşünüyorum fiyat hakkında bilginiz var mı ? önericeğiniz yerler var mı ?
    kimse yok muu???

[size=50pt][b]ASTRAŞK

Yorum

Ben pek anlamam o yüzden yardımcı olamayacağım üzgünüm

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

gerek yok bence, modası da geçti gibi ihihi
        InsigniaTEAM

Yorum

Kaplama yaptiran arkadaslarin yorumlari onemli
          Astra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi

Yorum

Hocam yardım istemişsin ama hangi ildesin o belli değil ?

Yorum

Çoğunlukla boyaya zarar vermez denilen kaplamalar iş sökmeye gelince genelde boyaya zara veriyo ve o parça komple boyanıyor.sahibinden.com da bu şekilde kaplama yapılmış ve söküldükten sonra boyanmak zorunda kalınmış araç ilanları mevcut.her ürün satılırken sorunsuz diye satılıyor ama malesef bir süre geçtikten sonra bayiler türlü sebeplerle oluşan hasarları başka nedenlere bağlayarak işin içinden çıkıyorlar.sende mahkeme ile uğraşmamak için başının çaresine bakıyorsun.ve sonuç itibari ile sadece görsellik için yaptırmak istiyorsan bence yaptır.
              ama kaputu korusun diyorsan emin ol taş vurduğunda o kaplamada zarar görüp yırtılıyor ve normal boyada olan taş vuruğundan daha kötü gözüküyor.boyaya rötuş yapabilrisin ama kaplamayı mecbur sökeceksin sökme sonucu ne olacağı meçhul.
              bence herşeyin orjinali makbul yinede karar senin
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
              X