evet arkadaşlar paşaoğlu tunıng bekirle görüştüm 26 mart pazartesi saat 11 de şaşmaz sanayide olucak yazılım yaptırmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazsın ona göre bilgi vericem bekire. fiyat konusunda siteye özel olarak 650 tl ye yapıyordu bir indirim daha yaptırdım ankaraya özel 600 tl . alınacak bg güçleri ise aracında egzoz veya hava filtresi olmayıp tamamen stock olanlarınki 215bg 225 bg arası oluyor egzoz ve filtre yaptıranlar biraz daha fazla yüklenebilir motora 235 bg 240 bg gibi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
paşaoğlu ankara şaşmazda
Collapse
X
-
Ynt: paşaoğlu ankara şaşmazda
Orjinal yazı sahibi: basileusben yaptıracağım chip tuning, aracım astra j 1.6 t manuel. aracıma uygun egsoz ve filtre uygulaması için tavsiyeniz var mı?
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Arkadaşlar hakkında çok yazılıp çizildi ama bir sonuca bağlanmadı galiba veya ben göremedim. Stock haldeki bir insignia için bu işlemin kısa vadede ve uzun vadede sıkıntısı tehlikesi varmıdır?2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maydayArkadaşlar hakkında çok yazılıp çizildi ama bir sonuca bağlanmadı galiba veya ben göremedim. Stock haldeki bir insignia için bu işlemin kısa vadede ve uzun vadede sıkıntısı tehlikesi varmıdır?
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KamillPazartesi oradayim Volkan tam adres versene navigasyona gireyim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tonyhawkvolkan abi 1,4 astralar için umut yok mu aglayacam valla tamda ankaraya gelmısken bızde aradan cıkardık
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maydayArkadaşlar hakkında çok yazılıp çizildi ama bir sonuca bağlanmadı galiba veya ben göremedim. Stock haldeki bir insignia için bu işlemin kısa vadede ve uzun vadede sıkıntısı tehlikesi varmıdır?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: tonyhawkvolkan abi 1,4 astralar için umut yok mu aglayacam valla tamda ankaraya gelmısken bızde aradan cıkardık
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum