Ben böyle bir cihaz arıyorum herkes hala karasız kalmış galiba fiyatı çok bartmadan birine birileri karar kılsada topluca ucuza getirip alsak hiç fena olmaz
Find quality China Manufacturers, Wholesalers, Suppliers on the Leading B2B Marketplace OSell.com, Connecting Buyers and Suppliers Worldwide. Buy Chinese Wholesale Products on OSell.com.
Find quality China Manufacturers, Wholesalers, Suppliers on the Leading B2B Marketplace OSell.com, Connecting Buyers and Suppliers Worldwide. Buy Chinese Wholesale Products on OSell.com.
evet arkadaşlar tek kameralı mobil dvr araç kayıt cihaz siparişimi iptal ettirip çift kameralısını getirttim ve şu an kulanıyorum harika birşey cihazı av çıkışlı aldım çünkü özkan beyden almış olduğum dvd 800 e bağlı arayüze bağlıyabilmem için. bu gün montajı nı ve denemesini yaptım. ilk izlenimlerim çok güzel bir uygulama oldu. cihazı ister pille ister çakmaklıktan alınan eneji ile çalıştıabiliyorum. cihaz kayıt yaparken aynı zamanda arayüz sayesinde dvd 800 ün monitöründen hem ön hemde arkayı izleyebiliyorum ayrıca hareket sensörleride bulunan cihaz aynı zamanda hırsızılğa karşı kayıtta yapabiliyor
32 gb ye kadar sd kart takılabiliyor.kızılötesi gece görüş mükemmel sd kartınızda film müzik resim gibi kayıtlarınız varsa onuda takıp dvr görevi yapıyor ve normal ekrandan seyredebiliyorsun. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
Yorum