kontak kapalıykende çalışanı lazım bunun ya full kayıt yapsın güvenlık kamerası hesabı. cokmu uctum acaba
Ömür,
VGA modunda 8 Gb karta 4 saat civarı kayıt yapabiliyor. Max. çözünürlükte 2 saat 40 dakika civarı..
32 gb kart destekliyor. Dolayısıyla 32 Gb kart ile yaklaşık 4x4 =1 6 saat vga modunda kayıt yapar.
Tek sorun kendi içindeki Li-Ion pil 16 saat veya en azından 8 saatlik süreyi çıkarır mı?
Bence çıkarmaz. Aküden direk beslesen aküyü yer. Ama Energizer 18.000mah aküsü var.
Laptop falan bile çalıştıryon. Bununla çok uzun süre kamerayı beslersin.
Dolayısıyla Hardisk olmadan da bence mümkün. Güvenlik kamerası gibi kullan sabah kadar.
Baska modellerde var. Bazilarinda infrared var gece cekimi icin. Super cihazlar elbette degil ama fiyatlarina gore is gorurler. Gittigidiyor.com da arac dvr yazinca tum modeller cikiyor.
Sen aldığına göre iyice incelemişsindir diye bende sipariş verdim bugün 79 tl..
Baska modellerde var. Bazilarinda infrared var gece cekimi icin. Super cihazlar elbette degil ama fiyatlarina gore is gorurler. Gittigidiyor.com da arac dvr yazinca tum modeller cikiyor.
Özellikleri fena değil. Ama 2 hafta bekliyecen artık. Tek sorun beklemek
Özellikleri fena değil. Ama 2 hafta bekliyecen artık. Tek sorun beklemek
3 işgünü içinde kargo edilecektir mesajı geldi ama dknow
Yorum