arkadaşlar bu orta susturucunun hemen önünde olan 2. katalizörü iptal ettirip yerine düz boru taktırsam araç rahatlarmı, ne kadar etki eder? turbonun çıkışındaki katalizörü elletmek istemiyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cat iptali...
Collapse
X
-
Ynt: cat iptali...
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: Spider_Volkansöktürdüğünde arıza lambası yanıyor diye biliyorum..
dün söktürdüm arkadaşlar, herhangibir arıza ışığı yanmadı, araçta belirgin bi rahatlama oldu ve egzos sesinde artış meydana geldi...Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: Spider_Volkansöktürdüğünde arıza lambası yanıyor diye biliyorum..
dün söktürdüm arkadaşlar, herhangibir arıza ışığı yanmadı, araçta belirgin bi rahatlama oldu ve egzos sesinde artış meydana geldi...
teşekkür ederim bülent abi, neslihan çalışıyor bugün, tek başıma da gitmek istemedim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: SeyyahVayyyy ne diyorsun Hasan yaw
gaz verme bülent abi sonra direklerden toplamayayım gökhancığımı ben merak ediyorum deneme amaçlı...F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: SeyyahVayyyy ne diyorsun Hasan yaw
gaz verme bülent abi sonra direklerden toplamayayım gökhancığımı ben merak ediyorum deneme amaçlı...
tamam yavaş gelirim walla piyasada stock kalmadı, hepsi chiplendi
Yorum
Yorum