Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Folyo Kaplama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Folyo Kaplama

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Ben önceden sitemiz adına kendileri ile konuştum.sağolsunlar çok iyi yaklaştılar. Bakalım Şafak hocama ne diyecekler???????
    Utku hocam saol ilgin için.Mustafa beymiş ilgili kişi .Konuştum bana bütün folyoların (Çin malı haric) aşagıyukarı aynı olduğunu .Çok az bir fark olduğunu .Farkın tamamen yapan insanın işciliğinde olduğunu söyledi.İstanbulda maslak oto sanayide birinin adını verdi .Açtım konuştum hafta içi gidip konuşacam bakalım.Tabi hafta içine kadar dayanabilirsem.Bu arada arabayı yıkadım,poorboys cila attım ve üzerine meguiar's wax attım .Gözüme çok güzel göründü .Acaba bu parlaklığı yakalayabilecekmiyim folyoda.

Yorum

abi boşver kırmızıyı mavi iydir zaten bildiğim kadarıyla tek kırmızıda bende bari farkım devam etsin
      2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Orjinal yazı sahibi: burak.
        abi boşver kırmızıyı mavi iydir zaten bildiğim kadarıyla tek kırmızıda bende bari farkım devam etsin

Yorum

GMG Garaj Ankara'nın en iyisidir. Marka olarak da, 3M ve ORACAL tercih edin. Alman markası olmakla birlikte gerçekten kaliteli bir üründür. Tüm folyo ve kaplama işlemlerinizde bu markayı kullanmanızı öneririm.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
            GMG Garaj Ankara'nın en iyisidir. Marka olarak da, 3M ve ORACAL tercih edin. Alman markası olmakla birlikte gerçekten kaliteli bir üründür. Tüm folyo ve kaplama işlemlerinizde bu markayı kullanmanızı öneririm.
            teşekkürler Kaan kardeşim

Yorum

Abi buraktaki nar çiçeği kırmızısı seninki kan kırmızısı olacak bence kırmızı... ben fuarda canlı görmüştüm kırmızı opc yi aşık olmuştum resmen... mavi kapatıcı renk çok dikkat çekmez siyah gibide baktıkca bıkarsın hatta ama kırmızı canlıdır için kıpır kıpır olur her binmende... gözler mavi araba mavi kapatır) kırmızıda mavi gözde dikkat çeker
              F30 Sport+

Yorum

bir şartla kırmızı yaparım .Benden sonra sende kırmızı yapacan. Ama kalpli değil.( Zaten yapacak arkadaşla konuştum.İki araba var dedim).kabul ediyormusun.

Yorum

Abi şu güzelliğe bak kesinlikle kırmızı olmalı
                  2016 w205 AMG

Yorum

abi ben binici olsam yaparım ama bana belli olmaz ki ne zaman satacağıma... ama unutma ben sıfır rocco siparişini kırmızı vermiştim...
                    F30 Sport+

Yorum

bu power red diye geçiyodu heralde bu güzel renkte yinede mavi iyidir hani tam bi opc rengi
                      şaka bi yana kırmızı gerçekten güzel renk çok dikkat çekiyo kırmızı insigniadamı varmışları saymazsak sıkıntı yok
                      2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Şafak hocam sen bir yaptır,bende düşünüyorum
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

o zaman salıdan sonra hangi gün istersen randevu alabilirsin.

Yorum

benim oyum kirmizidan yana.insani sıkmayan canlandiran dikkat ceken bi renk.eski aile arabamiz astra g sedan power kirmiziydi l.hani nasil derler 5 milyar fazla olsun ama kirmizi olsun

Yorum

Şafak abi maviden şaşma ben yapamadım sen yap...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                                Şafak abi maviden şaşma ben yapamadım sen yap...
                                Muratım bende önceleri mavi düşünüyordum.Dün gece babam hastaydı , ona rağmen önce gittim babayla ilgilendim .Sonra çıktım gittim folyocuya.Yani hastalık falan durduramıyor beni. Bu İnsignia beni bu hale getirdi anla.Neyse konu dağılıyor.Çok güzel oracle kırmızısı gelmiş.Daha yeni .Türkiyede yok .Metalık simli kırmızı ,yanıyor murat.bakalım bu gün almayya gidecek arkadaş.İkisindende bir parça kaplayacaz.Hangisi güzel olursa onu yapacaz.Ama kırmızı ağırlık kazandı.

Yorum

İşleniyor...
                                X