Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Folyo Kaplama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Folyo Kaplama

Arkadaşlar bu hafta içi Murat 34 KB 638) arkadaşımla buluşup kapalama yapılmış arabasını görme imkanım oldu. Bende ciddi ciddi düşünür oldum.Hatta araştırma bile yapıyorum .Ancak her kafadan bir ses çıkıyor.Herkes için kullandığı ürün en iyisi.Ancak yorumlar dışında birde şu gerçek vardır ki bir yada iki ürün diğerlerinden ayrılır .İşte bunu bulmaya çalışıyorum.Gerçek anlamda kaliteli olan hangisi acaba.Bilgisi olanlardan yararlanmak istiyorum.Kafama yattığı anda kaplama yaptıracağım.

Ynt: Folyo Kaplama

Abi renk olarak kararını kesin verdinmi ? ( Matlık , sedef veya düz renk ) Folyo dokusu vs.

Yorum

Ersin renk gidip geliyor .Kırmızı ile mavi arasında .Dokusuz parlak olacak

Yorum

Benim bildiğim 3m birde protact var en iyi abi...

Yorum

Şafak hocam bu konuda en iyi yer GMG garage.Oranın yetkilisi yanlış hatırlamıyorsam Mehmet beydi. Bence açın direkt onla konuşun.,nanılma zürünler var.Özellilke hava geçirgenliği çok önemli....Bu kişi size net bilgi verir.hatta gelirseniz ankarada yaptırırız. Bir de kebabımızı yediririz.. haha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
            Benim bildiğim 3m birde protact var en iyi abi...
            eyvallah Muratım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Şafak hocam bu konuda en iyi yer GMG garage.Oranın yetkilisi yanlış hatırlamıyorsam Mehmet beydi. Bence açın direkt onla konuşun.,nanılma zürünler var.Özellilke hava geçirgenliği çok önemli....Bu kişi size net bilgi verir.hatta gelirseniz ankarada yaptırırız. Bir de kebabımızı yediririz.. haha muhaha
              Saolun Utku hocam .Birazdan arayacam. İnşallah kebapda nasip olur.

Yorum

şafak abi senın araba nasıl hiç görmedim foto v.s ama kırmızı artık demode oldu gibi etrafda fazla var mavi yaparsan dikkat çeker gibime geliyor
                Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                GIBBON

Yorum

Bir tane m3 de değişik bir portakal rengi kaplama vardı.İnanılmaz gözüküyortdu.GMG garageda bir subaru da sedefli altın sarısı vardı .O da mükemmeldi..Belki denenbilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
                    şafak abi senın araba nasıl hiç görmedim foto v.s ama kırmızı artık demode oldu gibi etrafda fazla var mavi yaparsan dikkat çeker gibime geliyor
                    Onurcum arabanın resimlerini koydum.Benimde ağırlığım maviden yana .Ama kırmızıda güzel .Bu akşam gidip renkleri canlı canlı göreceğim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      Bir tane m3 de değişik bir portakal rengi kaplama vardı.İnanılmaz gözüküyortdu.GMG garageda bir subaru da sedefli altın sarısı vardı .O da mükemmeldi..Belki denenbilir.
                      Yok aman Utku hocam o kadar iddialı değil.Daha mütevazi renkler yapalım.Diğerleri bizi bozar.Sonra Hanımda beni bozar.

Yorum

Şafak hocam pmden telefonmu atıyorum. Bir konuşalım istersen

Yorum

Ben diyecektim GMG Garaj diye,Utku benden önce davanmış Emre bir ara baya bahsetmişti,bence değerlendirilebilir..
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ben önceden sitemiz adına kendileri ile konuştum.sağolsunlar çok iyi yaklaştılar. Bakalım Şafak hocama ne diyecekler???????

Yorum

gmggarage bu konuda baya iyi bildigim kadarıyla kendi web siteleri var yaptıkları uygulamalar mevcut kontrol edin kırmızıda mavide vardır şafak abi mavi iyi olur sana
                              Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                              GIBBON

Yorum

İşleniyor...
                              X