Arkadaşlar bu hafta içi Murat 34 KB 638) arkadaşımla buluşup kapalama yapılmış arabasını görme imkanım oldu. Bende ciddi ciddi düşünür oldum.Hatta araştırma bile yapıyorum .Ancak her kafadan bir ses çıkıyor.Herkes için kullandığı ürün en iyisi.Ancak yorumlar dışında birde şu gerçek vardır ki bir yada iki ürün diğerlerinden ayrılır .İşte bunu bulmaya çalışıyorum.Gerçek anlamda kaliteli olan hangisi acaba.Bilgisi olanlardan yararlanmak istiyorum.Kafama yattığı anda kaplama yaptıracağım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Folyo Kaplama
Collapse
X
-
Ynt: Folyo Kaplama
Şafak hocam bu konuda en iyi yer GMG garage.Oranın yetkilisi yanlış hatırlamıyorsam Mehmet beydi. Bence açın direkt onla konuşun.,nanılma zürünler var.Özellilke hava geçirgenliği çok önemli....Bu kişi size net bilgi verir.hatta gelirseniz ankarada yaptırırız. Bir de kebabımızı yediririz.. haha muhaha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Şafak hocam bu konuda en iyi yer GMG garage.Oranın yetkilisi yanlış hatırlamıyorsam Mehmet beydi. Bence açın direkt onla konuşun.,nanılma zürünler var.Özellilke hava geçirgenliği çok önemli....Bu kişi size net bilgi verir.hatta gelirseniz ankarada yaptırırız. Bir de kebabımızı yediririz.. haha muhaha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: duownageşafak abi senın araba nasıl hiç görmedim foto v.s ama kırmızı artık demode oldu gibi etrafda fazla var mavi yaparsan dikkat çeker gibime geliyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Bir tane m3 de değişik bir portakal rengi kaplama vardı.İnanılmaz gözüküyortdu.GMG garageda bir subaru da sedefli altın sarısı vardı .O da mükemmeldi..Belki denenbilir.
Yorum
-
gmggarage bu konuda baya iyi bildigim kadarıyla kendi web siteleri var yaptıkları uygulamalar mevcut kontrol edin kırmızıda mavide vardır şafak abi mavi iyi olur sanaDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
Yorum