-
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Pasaoglu Tuning Hafta Sonuna Ozel Izmir de
Collapse
X
-
Ynt: Pasaoglu Tuning Hafta Sonuna Ozel Izmir de
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Çok iyi düşünülmüş .İzmirde ilgilenen arkadaşların kaçırmaması gereken olay.
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: dawn1974Çok iyi düşünülmüş .İzmirde ilgilenen arkadaşların kaçırmaması gereken olay.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: dawn1974Çok iyi düşünülmüş .İzmirde ilgilenen arkadaşların kaçırmaması gereken olay.
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: ulas79Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: dawn1974Çok iyi düşünülmüş .İzmirde ilgilenen arkadaşların kaçırmaması gereken olay.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Arkadaşlar Bekir arkadaşımız bu hafta İzmir'e gelemiyor .Ancak haftaya orda olacağını bildirdi.Ayrıcana bu hafta içi Ankara'ya gelecekmiş.Hangi gün olduğu belli olduğunda ben size bildireceğim.
Yorum
-
Hafta içi mi? Wolkanım haber bekliyorum senden. Ama h. sonu olsa daha süper olurdu.Orjinal yazı sahibi: volkanArkadaşlar Bekir arkadaşımız bu hafta İzmir'e gelemiyor .Ancak haftaya orda olacağını bildirdi.Ayrıcana bu hafta içi Ankara'ya gelecekmiş.Hangi gün olduğu belli olduğunda ben size bildireceğim.Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
Yorum