Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cosmo kapı kolları???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• cosmo kapı kolları???

iyi günler arkadaşlar;

biraz geç oldu ama edition paket in kapı kolları gövde rengi iken cosmoda parlak olduğunu farkettim bugüne kadar hiç gözüme gelmemişti. şimdi bu kapı kollarını nerelerden temin edebilirim??? bana maliyeti ne olur? (bu arada olacaksa orijinal birşey olmasından yanayım sırıtmasın yeter) birde dış görünüm olarak cosmodan başka ne farkları var bu edition paketlerin???
    2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Ynt: cosmo kapı kolları???

Bende bu konuyu araştırmıştım, Ancak kapı kollarını komple değiştirmeniz gerekiyormuş. Servise sorduğumda bizzat bu bilgiyi verdi. Bunların da 4 kapı kolu maaliyeti tahminimce 1000 tl'ye yakın tutar ki, çok fazla bi rakam. Ben krom nikelaj getirttirip uygulattım. Maaliyeti 70 tl gibi bi rakama denk geldi. Cosmo kapı kolu gibi bire bir olmasada eski halinden gayet de güzel durdu.
    Sahibinden com'da linkleri mevcuttur.

Yorum

tam olarak aradığım buydu

tamamı krom kaplama ya sıcak bakmıyorum.
      2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

günaydın sizin aradığınız orjinal cosmo kolları, yetkili servis 550 tl ye hallediyor..
        Odak bayrampaşada bu fiyata yaptırabilirsiniz... teame özel fiyattır.
        2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TRKTN
          günaydın sizin aradığınız orjinal cosmo kolları, yetkili servis 550 tl ye hallediyor..
          Odak bayrampaşada bu fiyata yaptırabilirsiniz... teame özel fiyattır.
          teame özelse çok indirim yok hatta aynı. ben ısparta servisinden de aynı fiyatı aldım. siz biraz daha zorlayın fiyat konusunda...
          2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Geçen gün opel ataköy servisinde görmüştüm sorabilirsiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
            X