Bu kampanya dahilinde ben de aracıma bunu yaptırmak istiyorum ama Ankara'dayım. İşlemi yaptırmaya gittiğinizde bizim için de kalıcı bir çözüm sorabilir misiniz? İlk sefer için İstanbul'a gelsem de serviste yeni yazılım atılırsa ben gelemeyebilirim. Yardımcı olacaklarsa ben yaptırmak istiyorum
Bu güzel pazarlık için çok teşekkürler.
Bu kampanya dahilinde ben de aracıma bunu yaptırmak istiyorum ama Ankara'dayım. İşlemi yaptırmaya gittiğinizde bizim için de kalıcı bir çözüm sorabilir misiniz? İlk sefer için İstanbul'a gelsem de serviste yeni yazılım atılırsa ben gelemeyebilirim. Yardımcı olacaklarsa ben yaptırmak istiyorum
Bu güzel pazarlık için çok teşekkürler.
ankaraya yakında geliyor bekir yaptıracak arkadaşlar buradan yazarsa ona göre bekirle görüşürüm kaç kişi olduğu belli olursa ona göre program yapılır
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
evet arkadaşlar listeye ismini yazdıran arkadaşlardan 2 araca yapıldı onlarda tecrübelerini ve memnuniyetlerini paylaştı sitede..kampanyalı olarak çarşamba günüde şafağın araca yapılcak kaldı 7 ismini yazdıran arkadaşımız ,bu arkadaşlardan yaptırmayacak olan varsa bildirsin ki başka arkadaşlarımızda faydalansın kampanyadan 500 tl ye insigniaya yazılım hiç bir yerde yok ,ona göre yeni liste hazırlıyacam arkadaşlar
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum