Duyuru

Collapse
No announcement yet.

remap ta kampanya

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: remap ta kampanya

haftaya cumartesi günü için randevu aldım yalnız 5 araç için çünkü her araç 1 saat sürüyor ister orada bekler muh abbet ederiz istersekte istinye park yakın arada bir istinye parka gider kahve yemek yer geliriz.. evet arkadaşlar haftaya cumartesi 24 mart ta yaptıracak ilk 5 kişi ismini yazsın

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ben

Yorum

1.4 turbo ilk postada olursa benide ekleyebilirsiniz
        2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
          1.4 turbo ilk postada olursa benide ekleyebilirsiniz
          sizi ilk onun içine yazdım ama ilk postaya yetişmez 1.4 turbolar

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

benim bu lastiklerle aracı test etmem de imkansız , hafta içi jant lastik bakayım bari evladıma...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
              Orjinal yazı sahibi: BurakYILDIRIM
              remap tam olarak nedir ne işe yarar faydaları zararları? yenilir mi, içilir mi? anlatırsanız sevinirim arkadaşlar.
              remap aracın işletim sistemini değiştirip yeni bir işletim sistemi yazılım hazırlayıp var olan gücü 100 de 20, 30, 40 , oranlarında artttırmaya yarar
              Atmosferikte de aynı mı %20-30-40 Performans artışı , Bunun Yol Bilgisayarı vb. de Bir zararı olur mu abi yazılım değişiyormuş ya?

1.8 Vectraya da Yaptırabilir Miyiz acaba, Yakıt konusunda değişme olur mu. LPGli Motora veya Normal motora hasar verir mi , yorar mı vs. merak ettim şimdi. Babamı Chip konusunda ikna etmiştim , ama %10 veriyordu atmosferiklerde. Eğer atmosferiklerde %40 performans artışı sağlanırsa ki bu

125/100=1,25x40=50 Hp --> 125+50=175 Hp , + Chip ile 175+17,5=192,5 Hp + bi egzoz +10 Bg desek 202,5 Bg , + Açık hava filtresi etti mi sana 212,5 Bg. 1.8 vectra ile Yolda 2.0 TSI rocco avlarız artık haha , Şaka bir yana bunlardan sadece remap yaptırtabilirim babama , atmosferikdede %20-40 arası performans artışı sağlıyorsa..
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

vay vayyyy chipciler coğalmış
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
                  Orjinal yazı sahibi: volkan
                  Orjinal yazı sahibi: BurakYILDIRIM
                  remap tam olarak nedir ne işe yarar faydaları zararları? yenilir mi, içilir mi? anlatırsanız sevinirim arkadaşlar.
                  remap aracın işletim sistemini değiştirip yeni bir işletim sistemi yazılım hazırlayıp var olan gücü 100 de 20, 30, 40 , oranlarında artttırmaya yarar
                  Atmosferikte de aynı mı %20-30-40 Performans artışı , Bunun Yol Bilgisayarı vb. de Bir zararı olur mu abi yazılım değişiyormuş ya?

1.8 Vectraya da Yaptırabilir Miyiz acaba, Yakıt konusunda değişme olur mu. LPGli Motora veya Normal motora hasar verir mi , yorar mı vs. merak ettim şimdi. Babamı Chip konusunda ikna etmiştim , ama %10 veriyordu atmosferiklerde. Eğer atmosferiklerde %40 performans artışı sağlanırsa ki bu

125/100=1,25x40=50 Hp --> 125+50=175 Hp , + Chip ile 175+17,5=192,5 Hp + bi egzoz +10 Bg desek 202,5 Bg , + Açık hava filtresi etti mi sana 212,5 Bg. 1.8 vectra ile Yolda 2.0 TSI rocco avlarız artık haha , Şaka bir yana bunlardan sadece remap yaptırtabilirim babama , atmosferikdede %20-40 arası performans artışı sağlıyorsa..
                  turbo araçlarda %25 -40 arası artış (tork derğeride tabi)
                  Atmosferik araçlarda 8 - 12 hpgibi artış meydana gelmekte
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Tüh , heyecanlanmıştım.
                    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

arkadaşlar yakıt tüketimi çok artıyor mu?
                      10lt/100km yakıyorum şu an ş.içi

ayrıca serviste yazılım güncellemesi yapılırsa chip tuning üzerine yazılır ziyan olur mu?

Yorum

Volkan Paşaoğluna Ankara ya geleceğin günü bildirirsen geleceğim diye belirttim. Telefonum var kendilerinde.
                        Astra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi

Yorum

Arkadaslar cumartesi gidiyoruz degil mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpercan
                            arkadaşlar yakıt tüketimi çok artıyor mu?
                            10lt/100km yakıyorum şu an ş.içi

ayrıca serviste yazılım güncellemesi yapılırsa chip tuning üzerine yazılır ziyan olur mu?
                            chipten sonra basarsanız gaza en fazla 1 litre fazla yakar basmazsanizda yarım litre kadar az yakar serviste güncelleme yapilsada bir şey olmaz tekrardan yüklenir ücretsiz olarak

Yorum

Volkan bey Bekir beyin İzmire gelme durumu noldu bir haber varmı?
                              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                                Volkan bey Bekir beyin İzmire gelme durumu noldu bir haber varmı?
                                Haftaya gelicek galiba bilgi alınca yazarım Ulaş bey

Yorum

İşleniyor...
                                X