Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opc direksiyon/opc vites/opc pedallar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opc direksiyon/opc vites/opc pedallar

Merhabalar
    Araçta biraz değişiklik istediğim için OPC direksiyon vites ve pedal taktırmak istiyorum. Hepsi yaklaşık 2700 TL fiyat verdiler. Hem ürünler hem de fiyat hakkında görüşlerinizi almak isterim.

Ynt: Opc direksiyon/opc vites/opc pedallar

ürünler 4-4lük, fiyat konusunu bilmiyorum
    InsigniaTEAM

Yorum

direksiyon harici gereksiz bence
      F30 Sport+

Yorum

abi senin ürünleri ver 1500'e saysınlar işte hepsini, bayağı pahalı geldi bana, ama parçalar orijinal ürünler olduğu için fiyat normal

Yorum

odak garajda direksiyona 990tl yazmıslar. o kafamı karıstırdı. bu kadar fiyat farkı olmaması lazım diye düşünüyorum. direksiyon bence o fiyata değer. gördüm bir arabada felaket birşey.

Yorum

Liste fiyatlarına göre direksiyon simidi 2000, pedal kiti 300, vites topuzu 250 TL civarında. Kalan 150 TL'yi de işçiliğe sayacaklarsa normal. Ama işçilik yazmadılarsa o zaman liste fiyatının üstüne çıkmışlar demektir.

Ayrıca bir de aracın yaşına göre değişen oranlarda alabileceğiniz parça ve işçilik indirimleri de hesaba katılmamış, bunu da mutlaka sorun.

Odak Garage'daki 990 TL'lik fiyatta ya bir yanlışlık var, ya da aynı ürün değil.

Yorum

opc line direksiyon simidi olabilir, opc direksiyonu farklı

Yorum

İşleniyor...
              X