Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karar değişikliği ve yapılacaklar listesi..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Karar değişikliği ve yapılacaklar listesi..

Arkadaşlar merhaba, aracımı yurtdışına taşınacağımdan dolayı satılıkta tutuyordum , fakat malesef taşınmam bazı nedenlerden dolayı gelecek seneye kaldığından dolayı aracı satmaktan da vazgeçtim.
    bende 1.6 tb sw var.
    satmaktan da vazgeçince, artık bazı işlemlere başlamanın zamanının geldiğini düşünüyorum
    eğer bana yapılacaklar hakkında yol gösterirseniz sevinirim.
    öncelikle aracıma jant lastik alacağım. 19" jantlarla beraber ekonomik olmasından dolayı kumho lastik almayı planlıyorum.
    yay takılacak.... koni amortisör var mı bizim araçlara uygun hiç bir yerde bileniniz var mı acaba? ya da yay amortisör yerine coil-over mı tercih edilmeli?
    aracımın garantisi bittiğinden dolayı artık biraz özgürlükle birlikte, kat iptali ve remap düşünüyorum. kat iptali rahatlıkla yapılıyor mu ? sensör vs bağlı mı bizim katalizatörlere? sanırım adaşım volkan bu konuda baya bilgi sahibi? ve en son olarak chip tuning de neresinin en iyi yer olduğuna karar kılındı acaba?
    en son olarak da opc kit.... orjinalini değil, sahibinden de gördüğüm ilandakinden düşünüyorum... fakat listenin en sonunda oma sebebi arka tampon... arka tampon çıkmadan yaptırmak istemiyorum açıkçası....
    bu işlemlerle bana yetecek şekilde bir insignia sahibi olacağıma daha fazlasına da benim için gerek olmadığını düşünüyorum.
    fikirlerinizi belirtirseniz (nereden alınmalı ne marka alınmalı vs. ) memnun olurum . tecrübelerin yeri dolmuyor.
    teşekkürler

volkan

Ynt: Karar değişikliği ve yapılacaklar listesi..

adaşım volkan avatarında yer ve yaş belirtmemişsin yer olarak nerde olduğunu biirsem ona göre yönlendiririm 2 adet kat var aracında biri turbonun çıkışında öbürü aracın altında ortada ikisinide iptal edebilirsin yazılım yaptırırsan arıza ışığını kapatıyor yazılım yapan yer .. yaya ve amortisör alıcağına kw marka cıl olıver var bizim araçlar için varıant 3 modeli hem üstten hemde alttan sertlik ayarı yapabiliyorsun alçaltıp yükseltebiliyorsun 7 cm aracın çok iyi yol tutar fiyatıda 1700 euro yazılımiçin maslak paşaoğlunda yaptırabilirsin yakında kampanya yapıcak siteden ilk on üyeye 500 tl ye yazılım yapıcak

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

26 yaşındayım , istanbulda dragostayım ben. kw coiloverları taktıran oldu mu hiç acaba? amortisörlerini kim üretiyor hiç bir bilgi var mı? açıkçası iki gün sonra patlamasını istemiyorum amortisörlerin... coiloverları satan bir yer var mı acaba bilinen ?
      o zaman egzozu ve yazılımı birlikte halletmek gerekiyor anladığım kadarıyla... o ilk onun içinde yer almak lazım demekki paşaoğlunda

Yorum

Volkan; pasaoglu 500 e ındırım yaparsa astra j yı Konya dan kendısıne getırırım telde 850 demıstı bana
        Astra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kamill
          Volkan; pasaoglu 500 e ındırım yaparsa astra j yı Konya dan kendısıne getırırım telde 850 demıstı bana
          sitemizden ilk on üye bu fiyattan yaptırabilecek, daha sonrakiler için pazarlığıda yaptım 650 tl nakit

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Yanlız 500 tl süper fiyat...

Yorum

Cok yakinda ordayim

Yorum

.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Spider_Volkan
                  Cok yakinda ordayim
                  gitmeden önce haber ver volkan konuşayım bekirle

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DjiN
                    Chip Tuning işlemini İzmir'de yapabilecek bayileri yokmudur?

Belki yazılımı gonderip yaptırabileceklleri bir dostları,tandıkları vardır . Bizde haftasonu sebepleniriz
                    p.m attım ugur abı!

Yorum

Geçen hafta Odaktaydım bu insignia OPC tamponu yapan yerden bir arkadaş uğramıştı ondan aldığım son haber bu günlerde arka tamponda çıkacak kalıbı bitti demişti..
                      Yazada bizim astra J ler için OPC nin ön ve arka tamponunu yapacaklarmış.

Bu arada remap fiyatı gerçekten süper bende düşünebilirim

Yorum

Odak Opel Burak beyle bir gorusun derim.

Yorum

yav İzmir olsa bu gün gider yaptırırdım ama İstanbul çok uzak gerçi 2 ay sonra Ankarada olacam ama orada da sağlam yapan yer bulabilecekmiyim bu sefer gerçekten niyeti bozdum sprint booster ve remap yaptıracağım
                          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                            yav İzmir olsa bu gün gider yaptırırdım ama İstanbul çok uzak gerçi 2 ay sonra Ankarada olacam ama orada da sağlam yapan yer bulabilecekmiyim bu sefer gerçekten niyeti bozdum sprint booster ve remap yaptıracağım
                            tavsiye ederim ulaş senin araç 180 lik se beyni gönderirsin kargoyla aynı gün geri gönderir sana tekrar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                              Orjinal yazı sahibi: ulas79
                              tavsiye ederim ulaş senin araç 180 lik se beyni gönderirsin kargoyla aynı gün geri gönderir sana tekrar
                              180lik ama beyni sökmek ve yanında olmadan uygulama yaptırmak beni huzursuz ediyor.Utku bey (trabzon61) Ankarayada güvenilir yazılım getireceğini söylemişti ondan haber bekliyorum.
                              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
                              X