Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yanlara yada Araca genel bir İmaj çalışması yaptırmak istiyorum. Önerilere Açığı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yanlara yada Araca genel bir İmaj çalışması yaptırmak istiyorum. Önerilere Açığı

Merhaba arkadaşlar ben beyaz renk insignia'ma yan taraflarına genel bir imaj çalışması yaptırmak istiyorum aşağıdaki resimlerde bir kaç örnek ekledim. yalnız abartı ya kaçmadan sade ve şık bir çalışma yaptırmayı düşünüyorum. bu tür bir çalışmayı öncelikli olarak eskişehir ve civar illler olarak yapan yada yapabilecek bir yer biliyor musunuz. Şayet bildiğiniz bir yer varsa iletişim bilgilerini alabilir miyim.

Sizde böyle bir çalışma ile neler olabilir nasıl bir sonuç alınabilir. Yorumlarınızı esirgemeyin.

Ynt: Yanlara yada Araca genel bir İmaj çalışması yaptırmak istiyorum. Önerilere Açığı

Burak kardeşim abartıya kaçmadan demişssin ama aşağıdaki resimlerdeki arabalr baya janjanlı gibi geldi bana.Tabii bu farklı bir durum herkesin beklentisi farklı olabilir. Ancak benim bildiğim insignia için çok böyle çalışmalar yok. Belki sen öncü olursun. Bir yenilik getirirsin.

Yorum

Ynt: Yanlara yada Araca genel bir İmaj çalışması yaptırmak istiyorum. Önerilere Açığı

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Burak kardeşim abartıya kaçmadan demişssin ama aşağıdaki resimlerdeki arabalr baya janjanlı gibi geldi bana.Tabii bu farklı bir durum herkesin beklentisi farklı olabilir. Ancak benim bildiğim insignia için çok böyle çalışmalar yok. Belki sen öncü olursun. Bir yenilik getirirsin.
      Haklısın ama bu resimler örnek yani bu tarz yoğun bir çalışma düşünmüyorum. kendi arabam üzerinde bir kaç çalışma yapacağım buradan paylaşırım

Yorum

Aşağıdakiler gibi bunları şuan için deneme olarak yaptım. Ama ilk gözüme çarpan detay şu oldu ki jant'lar. Sanırım jantların da siyaha boyanması gerekecek

Yorum

Bence bu tür çalışmalara gerek yok ama zevk meselesi yapılacaksada çok kibar ve küçük tasarımlarla yapılmalı arabayı alevli yapmak çok kolay ve güzel gözükür ama sonuçta aracın o görüntüyü kaldıracak gücü olması lazım en az 400 hb ve yukarısı olacak ki keyifli olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben offset jantları bizim arabalar hiç yakıştıramıyorum. Yakıştıranlara birşey demiyorum ancak bence insignia jantları çok özel seçilmeli.Çünkü bizim araclarımızın jantları aracın görüntüsünü inanılmaz değiştiriyor....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Ben offset jantları bizim arabalar hiç yakıştıramıyorum. Yakıştıranlara birşey demiyorum ancak bence insignia jantları çok özel seçilmeli.Çünkü bizim araclarımızın jantları aracın görüntüsünü inanılmaz değiştiriyor....
              +1000

Yorum

Bu resimlerden bakınca bende yakıştıramadım ama çıplak gözle emin olun mükemmel bir görünümü var şuan üzerindeki jantlar 20 inc, ince yanak lastik resimdekinden kat kat daha al benisi var

Yorum

alev desenler felan bence insigniaya göre değil
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bence hiç bulaşma insigniaya opc haricinde modifiye ditmiyor
                    2015 leon fr

Yorum

alev falan değil yanlış anlaşılma var daha belirgin kafamdakine yakın bir örnek vereyim bu tam olarak modifiye değil.

Bunun gibi sade ve şık imaj çalışması.

Yorum

beyaz aracın üzerine dodge viper tarzı iki siyah çizgi atılabilir aslında, güzel bir hava da katar

Yorum

İşleniyor...
                        X