Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Brembo disk + balata

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Brembo disk + balata

Arkadaşlar,

Sonunda Brembo Disk ve Balatalar çıktı. Bunlar güçlendirme kitleri değil ama emin olun Opelin kullandığı balata ve disklerden kat ve kat iyidir.
    Türkiyede kim satar bilmiyorum. Ama ingilterede var. Tek sorun Gümrük limitinin 75 EUR olması. Bunun üstünde olunca direk gümrüğe takılıyor.
    Diskler 110 pound, Balatalar 70 Pound civarı. Ben eskiden 110 pound civarı malzeme getiriyordum. Ama o zamanlar kişisel gümrüksüz getirme limiti 150 Eur idi.
    Şimdi nasıl getiririz bilmiyorum.

Diskler

http://www.ebay.co.uk/itm/OPEL-INSIGNIA-SPORTS-TOURER-1-6-TURBO-09-132KW-REAR-BREMBO-BRAKE-DISCS-08-A970-/250985536915?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM& fits=Car+Make%3AOpel|Model%3AInsignia&hash=item3a6 fe75d93

Yanlız bir şey dikkatimi çekti diskler Arka.

Balatalar

Dizeller içinde var. Türkiyede distribütörü varsa bulalım. tabi uygun fiyatlı olması şart.

2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Ynt: Brembo disk + balata

Hızlı arkadaşlara önerilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

38 metre olan 100-0 fren mesafesi bu disk+balatayla kaça düşer tahminen?
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

walla abi ben frenlerden baya memnunum çok kuvvetli bence..
        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

bremboyu komple koymak lazım abı

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Ben pek hızlı değilim ama olsa fena olmaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
              Orjinal yazı sahibi: Erhktn
              Orasi biraz tuzlu olur Erhan. En az 1500 eur dur. Tabi bunda kaliper ve hidrolik borular ve hatta hidrolik degisiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                %20 vergi ödeyerek yine getirirsiniz.

Ben yakın zamanda birtakım parçalar getirttim, taşıyıcı şirket DHL idi.
                E-posta ile gümrük işlemleri için vekâlet formu ve parçaların şahsi araçta kullanılacağına dair bir beyan formu gönderdiler.
                Bunları bastırıp doldurdum imzaladım, aracın ruhsatı ve Ebay/Paypal makbuzları ile birlikte geri faksladım.
                Yanlış hatırlamıyorsam %20 verginin haricinde 30-40 TL gibi bir masraf ödemiştim.

Yorum

Bunlarda en onemli avantaj isinmamak olacak degil mi? Bu arada toplu alinacak olurs ben varim.....kaliperler var mi bu fiyatlamada?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
                    Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                    %20 vergi ödeyerek yine getirirsiniz.

Ben yakın zamanda birtakım parçalar getirttim, taşıyıcı şirket DHL idi.
                    E-posta ile gümrük işlemleri için vekâlet formu ve parçaların şahsi araçta kullanılacağına dair bir beyan formu gönderdiler.
                    Bunları bastırıp doldurdum imzaladım, aracın ruhsatı ve Ebay/Paypal makbuzları ile birlikte geri faksladım.
                    Yanlış hatırlamıyorsam %20 verginin haricinde 30-40 TL gibi bir masraf ödemiştim.

Tesekkurler Serdar. Gumruk kurallarini iyi bilir kuralina gore oyarsan sorun cikmiyor. Ama kurallari bilmezsen kaba tabirle opuyorlar. Normalde DHL e yakalanirsaniz cok fena opuyor. DHL ile konusmak gerek.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      Bunlarda en onemli avantaj isinmamak olacak degil mi? Bu arada toplu alinacak olurs ben varim.....kaliperler var mi bu fiyatlamada?
                      Uzgunum. Su an sadece disk ve balata. Guclendirilmis fren kiti daha cikmamis.

Yorum

İşleniyor...
                      X