Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 t çift egzoz araç içi sesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 t çift egzoz araç içi sesi

arkadaşlar,

dün 1.4 t aracımıza aktif çift egzoz uygulaması yapıldı. yeni verilen çıkışta aracın üzerinde olduğunun yarısı büyüklüğünde bir susturucu takıldı.

bu şekilde video daki sesi elde etmiş olduk. aslında istem dışı oldu ses hem hoşuma gitti hemde acaba olmasa daha mı iyiydi emin olamadım. video nun sesini biraz açarak dinlemenizde fayda var, daha net duyuluyor.

sizin yorumlarınızı bekliyorum, ona göre susturucuyu değiştiricem veya değiştirmiycem. şimdiden teşekkürler..

Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
    2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Ynt: 1.4 t çift egzoz araç içi sesi

Bence gayet tok bir ses geliyor ben beğendim özellikle 2000 devirden sonra turbonun aktif olarak takıldığı devirlerde ses büyüleyici....
    Hayırlı olsun bu arada ne kadara mal oldu?
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

bide dışardan çekme imkanınız varsa daha iyi yorum yapabiliriz.böyle tam olarak anlayamadım ama fena olmamış gibi.

benim eksoz zevkim biraz farklı ben karakteristik eksoz seslerini seviyorum bazı sciroccolarda görüyorum mesela çok hoşuma gidiyo.
      çoğu kişi beğenmez belki ama bu 1.4turbo astranın ekzoz sesi benim çok hoşuma gitmişti

this is exhaust from new opel astra J with 1,4thas been installed new full exhaust system from turbo-supercharging.end pipes by Buzzer
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
        bide dışardan çekme imkanınız varsa daha iyi yorum yapabiliriz.böyle tam olarak anlayamadım ama fena olmamış gibi.

benim eksoz zevkim biraz farklı ben karakteristik eksoz seslerini seviyorum bazı sciroccolarda görüyorum mesela çok hoşuma gidiyo.
        çoğu kişi beğenmez belki ama bu 1.4turbo astranın ekzoz sesi benim çok hoşuma gitmişti

this is exhaust from new opel astra J with 1,4thas been installed new full exhaust system from turbo-supercharging.end pipes by Buzzer
        evet bu ses benim çok hoşuma gitti keşke şöyle bir v8 sesi çıkaran egzoz da olsa

Yorum

ses benim hoşuma gitti gibi özellikle ilk çalıştırdığımda güzel bi mırıltı veriyor.. ama içeriye sesi dışlardakinden biraz fazla geliyomuş gibi dışardanda bi video ile sesi dinleteyim size. (araç bi kaç gün için yola çıktı gerçi, gelsin resimlerini de ekleyim)

çift egzoz difüzör 170 + egzoz kurulumu 240 = 410 tl ye halloldu. nezamandır yaptırmak istiyordum daha yeni kısmet oldu.

Yorum

sesi çok güzel, ben de beğendim , eminim o maseratiye yakın bir ses veriyordur

Yorum

maseratiye de dinletmiş oldum turbonun sesını ama pek sallamadı galiba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozangny
                ses benim hoşuma gitti gibi özellikle ilk çalıştırdığımda güzel bi mırıltı veriyor.. ama içeriye sesi dışlardakinden biraz fazla geliyomuş gibi dışardanda bi video ile sesi dinleteyim size. (araç bi kaç gün için yola çıktı gerçi, gelsin resimlerini de ekleyim)

çift egzoz difüzör 170 + egzoz kurulumu 240 = 410 tl ye halloldu. nezamandır yaptırmak istiyordum daha yeni kısmet oldu.
                Mümkünse bir ara fotoğrafta görmek isterim uygulamanın bitmii halini gösteren. Benim de İst. a ilk gelişimde yaptıracağım bir uygulama..
                Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Bencede ses çok güzel olmuş. Güle güle kullanın...

Yorum

Çok güzel 1.4 motorun yerinde sanki fazlası varmış gibi duruyor çok hoş olmuş ses biraz yüksek gibi geldi bana araç içinde demek dışarıdan kimbilir nasıldır onuda bi dinlemek lazım

Zahmet olmazsa resimlerinide eklersen iyi olur ve uygulamayı nerede yaptırdın benimde hep aklımda var ama bir fırsat bulamadım
                    2015 2.0 sorento

Yorum

ses baya tok gibi geliyor. uygulamayı nerede yaptırdınız ve garantiye bir etkisi olup olmadığı hakkında bilginiz var mı? ayrıca bir ara buluşup hem jbl seti, hem egsozu canlı canlı dinlemek isterim. sizde benim gibi ümraniye taraflarındasınız sanırım.
                      (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
                        Çok güzel 1.4 motorun yerinde sanki fazlası varmış gibi duruyor çok hoş olmuş ses biraz yüksek gibi geldi bana araç içinde demek dışarıdan kimbilir nasıldır onuda bi dinlemek lazım

Zahmet olmazsa resimlerinide eklersen iyi olur ve uygulamayı nerede yaptırdın benimde hep aklımda var ama bir fırsat bulamadım
                        Orjinal yazı sahibi: byazkan
                        ses baya tok gibi geliyor. uygulamayı nerede yaptırdınız ve garantiye bir etkisi olup olmadığı hakkında bilginiz var mı? ayrıca bir ara buluşup hem jbl seti, hem egsozu canlı canlı dinlemek isterim. sizde benim gibi ümraniye taraflarındasınız sanırım.
                        resimleri ekliycem dışarıdan ses çekimide yapıcam fakat bi kaç günü mü alabilir.. araç bende olmıycak çünkü.

nerde yaptırdım, bizim burada çengelköyde egzoz ustasına yaptırdım. difüzörü de ümraniye oto sanayide opel yedek parçacıdan aldım. düşünürseniz eşlik edebilirim.

tabi buluşabiliriz yakınız zaten, ama hafta içi biraz zor olur işten güçten hafta sonu bi gün ayarlayıp buluşabilirz..

Yorum

hayırlı olsun gule gule kullanın .homurtu sesı guzel ama bence cok seslı sehır ıcı 1 saat yolculuktan sonra adamda kafa yapmaya baslar bu ses kı sehırler arasını dusunemıyorum bıle .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                            Bencede ses çok güzel olmuş. Güle güle kullanın...
                            teşekkürler..

Yorum

Hayırlı Olsun, Güzel Olmuş. Güle Güle Kullanın.

Yorum

İşleniyor...
                              X