Duyuru

Collapse
No announcement yet.

xenon far

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• xenon far

edıcıon aracıma xenon far taktırmak istiyorum uzun kısa çalışması yeter li afl istemiyorum
    0
    far
    0%
    0
    xenon
    0%
    0
    1.6 TURBO EDICION 19  JANT NAVİTECH NAVİ

Ynt: xenon far

anketi sanırım yanlış açtınız mercekli orjinal takılmaz sonradan mercek takılabilir ve merceksiz xenonda takılır ama başta ben olmak üzere karşıdan hergelenin hayır duasını alırsınız...
    F30 Sport+

Yorum

Xenon derken?Mercekli far mı? Tabiki her araca olduğu gibi xenon takılabilir.Mercekli uygulama ise bunu orjinal farlar ile yapan forumumuzda 2 kişi var.Bunun dışında piyasada mercekli far uygulaması da yapanlar var.

Öncelikle kendiniz tanışma bölümünde konu açarak bize tanıtırsanız daha detaylı yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz.Hoşgeldiniz.

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Hiç uğraşmaya değmez mercek olmadınmı işık dagılıyor sonradan takılan merceklerden başı agrıyan çok oluyor

Orjinal cosmo farı alıp aflsiz xenon kullanmak pahalıya geliyor degmez + olarakda muayeneden den geçmiyor otomatif far ayarı ve far yıkama olmadıgı için

anlayacagın en iyisi editionları normal farları ile kullanmak...

Bende sadece philips phaton un xenonları var kısalarda sadece uzunlarda olmaz zaten uygun olmuyor nasıl iyimi dersen karşıdan gelene almıyor philips kısa xenonlar ama muayeneye giderken mecburen çıkarttırıp gitmem gerek
        2015 2.0 sorento

Yorum

farların her şeyi tamam sadece uzun kısa perdesi işe yaramıyor ama farın camı eğer sökülüyorsa gerisi kolay halederiz sizede yardımcı olurum bunu yapan arkadaşlar varsa haber versin yeterli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zanan
            farların her şeyi tamam sadece uzun kısa perdesi işe yaramıyor ama farın camı eğer sökülüyorsa gerisi kolay halederiz sizede yardımcı olurum bunu yapan arkadaşlar varsa haber versin yeterli
            Demin taktırmak istiyordun şimdi takıldı bizede yardımmı edicen ?
            2015 2.0 sorento

Yorum

abisi bende oto elektrikçiyim sadece farın ön camı sökülüyormu bu far modelinde boşuna almak istemiyorum eğer sökülüyorsa gerisi kolay

Yorum

abisi bende oto elektrikçiyim sadece farın ön camı sökülüyormu bu far modelinde boşuna almak istemiyorum eğer sökülüyorsa gerisi kolay
                Xenon mercek takabildiklerine göre muhakkak bir yerleri sökülüyordur

Mercek takıp başarılı olursanız bizede haber verin ve resimlerini ekleyin size zahmet
                2015 2.0 sorento

Yorum

tabi abi ne demek ilk işim çıkma bi far alıp üstünde çalışmak olacak bu var farın ön camı düzgün şekilde sökülürse gerisi kolay küçük bi motorla perdeyi rahatlıkla uzun kısa yapıp sorun çözülür ve aynı zamanda h7 zenonda kulanba biliriz maliyeti ucuzlatmakiçin nede olsa farı uzun kısa yapan perde başka bişey değil

Yorum

açıkçası kendi Insignia'nız var ve buna bixenon mu uygulamak istiyorsunuz yoksa müşteriniz istediği için araştırma amacıyla mı foruma yazıyorsunuz pek kestiremedim
                    InsigniaTEAM

Yorum

önce kendi aracıma uygulamak istiyorum eğer olursa daha sonra müşteri ye sunacam çıkma bi far sipariş verdim bu gün gelecek yarın uygulamaya başlıyacam inşalah olur

Yorum

inşallah
                        ben bu işten bişey anlamadım
                        2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                        X