Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bi xenon far uygulaması
Collapse
X
-
Ynt: Bi xenon far uygulaması
hmm anlaşıldı.ozaman pek sağlıklı bir uygulama değil.Aslında sonradan yapılan uygulamaları ben pek sevmyorum.ama bu görüntü olarak güzel gelmişti bana.neyse fazla bulaşmamak lazım demekki2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
bencede cok sağlıklı gözükmüyor ama adam baya bi garnti veriyorHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Aslına bakarsanız istanbulda ikamet ediyor olsaydım bir uğrardım ama malesef yolum düşmüyor o taraflara.düştüğündede kesin ya fuar oluyor yada iş seyehati bu tarz işlere zaman ayıramıyorum.belki yazın tatilde istanbulada gelmeyi planlıyorum uğramaya çalışacağım bu arkadaşın dükkanına en azından aklımda kalmaz2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: aRsLanSu alma sorunu olmasa çoktan yaptırmıştım bülent abinin uyarsı üzerine geçen yaz bu uygulamadan vaz geçmiştim
şimdi servise gidip ne yapmak lazım düzelirmi acaba2015 2.0 sorento
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aRsLanSu alma sorunu olmasa çoktan yaptırmıştım bülent abinin uyarsı üzerine geçen yaz bu uygulamadan vaz geçmiştim2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
Yorum
-
İyide yükseklik ayarı neyse o zaten işlevini koruyor yıkama ne alaka anlamadım ki ,şimdi zaten yıkama yok.tüm xenon farlı araçlarda yıkama standart olarak varmı yani.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediİyide yükseklik ayarı neyse o zaten işlevini koruyor yıkama ne alaka anlamadım ki ,şimdi zaten yıkama yok.tüm xenon farlı araçlarda yıkama standart olarak varmı yani.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediOrjinal yazı sahibi: aRsLanSu alma sorunu olmasa çoktan yaptırmıştım bülent abinin uyarsı üzerine geçen yaz bu uygulamadan vaz geçmiştimGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
Yorum