Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GTC için jant önerisi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• GTC için jant önerisi

Selmalar,

H kasa GTC için 18'' ölçülerinde ve kesinlikle 5X110 olan jant bulamıyorum. Bu nedenle OEM veya OEM replika düşünücem sanırım.

Ancak eski turbo jantları yani yıldız olanların maalesef 18'' olanlarını hiçbir yerde bulamuyorum. Bu jantların 18'' olanın nerde bulabilirim?

Diğer bir tavsiye ise aşağıda linkini verdiğim yeni turbo jantları sizce yakışır mı?

Ynt: GTC için jant önerisi

Linkini verdiğiniz jantların 19" olanları Astra OPC'de vardı. Bence gayet güzel bir jant, çok da güzel yakışır.

Ama yıldız jantın yeri ayrı
    18" yıldız jantları herhangi bir bayinin stoklarında hazır bulmayı ummak zaten yanlış olur.
    Ama siparişle Almanya'dan en geç 15 günde gelir.
    Ben size bilgilerini vereyim, siz bayinize danışın.

Katalog no :10 02 158
    Ölçüler : 7,5x18", 37 ofset, tavsiye edilen lastik 225/40 - 92W
    Liste fiyatı : 1129 TL + KDV (Bu fiyat üzerinden min %20 - max %30 indirim alabiliyor olmanız lazım)

Yanlış anlaşılma olmaması için kodunu verdiğim jantın resmini de ekleyeyim :

Yorum

Asıl istediğim jantlar bu zaten, yalnız yanlış bilmiyorsam sizin yukarda bu jant için vermiş olduğunuz fiyat tane fiyatı, yani indirim olmadan 4 jant yaklaşık 4500TL gibi bir rakam yapıyor ki bu parayı verecek olsam heralde gidip OZ veya benzeri çok daha dayanaklı ve hafif alaşımlı bir jant alırdım.

Yİne de yardımlarınız için çok teşekkürler

Yorum

Rica ederim.

Dediğiniz gibi fiyat adet fiyatı.
        Edip etmeyeceği ise kişisel tercih meselesi

Yorum

Astra H CDTI m varken şans eseri Ankara Opan bayiinde bu yıldız jantların 18'' i vardı. Bir elime onları diğer elime yine 18'' ölçüsünde konig marka jant aldım, Konig çok ollu olmasına rağmen tüy gibiydi ama OEM yıldızlar bariz daha ağırdı. Bu nedenle o paraları verceksem daha hafifi ajnt tabii ki de tercihim olur

Yorum

varsa yıldız jant yoksa gerisi yalan....
            F30 Sport+

Yorum

aynen öle astra = 5 kol yıldız baska olmuyor

Yorum

linkini verdiğin replica çok iyi bence. Vectra'ya çok yakışıyor, Astra'da da güzel. zaten forum üyelerimizden birinde vardı;

OPC'de böyle

[img width=800]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3c/Opel_astra_H_3T_opc.jpg[/img]

InsigniaTEAM

Yorum

bence çok sıradan...
                  F30 Sport+

Yorum

aslında bijon aralığı uysaydı j kasanın 18 inç 5 kollu jantıda yakışırdı.
                    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Corsa OPC'lerde 2008-2010 arası modellerde opsiyonel olarak sunulmuş olan 18" jantlar da güzeldir.
                      Türkiye'de hiç rastlayamazsınız, o açıdan iyi bir tercih olabilir.

Yorum

Aynı jantın daha yakından çekilmiş yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafı.
                        Üzerine tıklayarak görebilirsiniz.

Yorum

Corsa'daki gibi olan ve piyasada ahtapot tabiri ile adladırılan bu jantlar çok hoşuma gitmiyor açıkçası.

Aslında yukara linkini verdiği turbo jantları da çok hoşuma gitmiyor, göresel olarak 18'' var mı var ama öyle şahane yakışan bir jant değil bence. Ama maalesef 5X110 diyince seçenekler çok sınırlı

5 kollu yıldızı ben de çok beğeniyorum ama onun da 18'' ini bulana aşkolsun

Bakalım durup bekleyeceğiz uygun bişi. Bu arada güzel görüş ve önerileriiz açığım hala

Yorum

5X110 u var mı bilmiyorum ama şu jantlara ne dersiniz?

Bu arada markaları Hijoin, bu jantlar bildiğim kadarıyla ingiliz ama 1-2 forumda Çin dir sağlam değildir gibi şeyler okudum var mı geçerliliği?

Yorum

bi e bu var

Yorum

İşleniyor...
                              X