Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni çhıp tunnıng

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yeni çhıp tunnıng

Ya Volkan görende insigniayı boş birşey sanacak. Ben göreceğim o tsı yı uzun yolda. Onu uyardım gelme diye sen de üstüne tuz biber ekme...Gaza gelecek geçeceğim falan sanacak. Zaten aracı 100 ün üstüne çıkmıyormuş muhaha muhaha muhaha muhaha Bu arada az olmuş senin beygirler sığdıramadın mı daha fazlasını??????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Ya Volkan görende insigniayı boş birşey sanacak. Ben göreceğim o tsı yı uzun yolda. Onu uyardım gelme diye sen de üstüne tuz biber ekme...Gaza gelecek geçeceğim falan sanacak. Zaten aracı 100 ün üstüne çıkmıyormuş muhaha muhaha muhaha muhaha Bu arada az olmuş senin beygirler sığdıramadın mı daha fazlasını??????
      açıklamalı olarak anlattım yukarıda devir bantı diye birde başka yerdeki dynoda çıkan veriler paşaoğlunun dynosunda daha az çıkıyor paşaoğlu ya daha düşük gösteriyor yada öbür dyno daha yüksek gösteriyor bilemeyiz

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

volkan hayırlı olsun yeni yazılımın
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          Orjinal yazı sahibi: volkan
          Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          volkan abi 99 lira+ 10 taksit olursa bende yaptırcam
          sen utkuyu geçmek için baya bekliyecen anlaşılan oda seninle dalgasını devam ettirecek anlaşılan nediyordu senin için viyk viyk ezicemmi diyordu haha haha haha
          vaaayyyy ağır tahrik ama bu resmen) tamam kaç paraysa yaptırıyorummm) ama şu var utku abi dünya kadar chip yapsa satsa 2.0 SPORT alsa 0 100 yine benim egzozları izler)
          Aman dikkat dsg nin dusuk max torkunu gecip dsg ni alma eline

Yorum

Volkanim hayirli olsun. umarim yine motoru eline almazsin. yada sirtina yuklemezler )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozkanc
              Volkanim hayirli olsun. umarim yine motoru eline almazsin. yada sirtina yuklemezler )
              seninki yükleriz bizde özkan

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

hayirli olsun kazasiz denemeler

Yorum

Volkan burda kesinlikle iyi sonuç almışssın da senin stanadartlarını hep daha üste gördüğümüz için espri ile karaışık sana yeter mi demek istedim???????Zaten sana yetmez ve sen kesin yüksletirsin de aman her zaman dedğim gibi motoru eline alma....

Yorum

hayırlı olsun...

Yorum

Volkan Hocam
                      Degisikliklerden tatmin olmussun gerisi onemli degil
                      Canavari devir cevirttirmeden daha da costurmak en guzeli
                      6.vites tecruben sahane olmus taktiben 3250 ile 4500 devir arasi ziplamissimdir ki
                      Bu devirlere sana bile 4.vites gibi geldiyse super.

Dyno verilerini ustuste koyup paylasabilirsen biz de neler oldugunu daha rahat anlariz

Bu arada Ali ile seni kiyasliyorum lakin roll - on da Suyfan Hoca yi da unutmamak lazim
                      Malum 500 nm dolasiyor yasli kurt

Beni soracaksan kafamda birsuru tilki kuyruklari degmeden dolasiyor
                      Mart sonuna bakalim hayirli bir haber alirsam aksiyona gececegim lakin mevcut canavar ile degil

Yorum

Yeni yazılımın hayırlı olsun inşallah bizde bir gün chipleniriz
                        2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                          Volkan Hocam
                          Degisikliklerden tatmin olmussun gerisi onemli degil
                          Canavari devir cevirttirmeden daha da costurmak en guzeli
                          6.vites tecruben sahane olmus taktiben 3250 ile 4500 devir arasi ziplamissimdir ki
                          Bu devirlere sana bile 4.vites gibi geldiyse super.

Dyno verilerini ustuste koyup paylasabilirsen biz de neler oldugunu daha rahat anlariz

Bu arada Ali ile seni kiyasliyorum lakin roll - on da Suyfan Hoca yi da unutmamak lazim
                          Malum 500 nm dolasiyor yasli kurt

Beni soracaksan kafamda birsuru tilki kuyruklari degmeden dolasiyor
                          Mart sonuna bakalim hayirli bir haber alirsam aksiyona gececegim lakin mevcut canavar ile degil
                          tebrik ediyorum seni devir çevirtmeden güç aldığımızı fark ettin anlattıklarımdan bu yazılımda turbo basıcını çok açmadan yüksek güç elde ettik altlardan üstlere doğru hep dolu dolu geliyor dynoda eski yazılımla yenisinin verilerini üst üste getirdik her devirde güç daha fazla artık çıktısını alamadık prıntırı bozukmuş aldığım gibi atarım siteye

Yorum

volkan hayırlı olsun

ama ıcınden gecerım haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

tebrik ediyorum seni devir çevirtmeden güç aldığımızı fark ettin anlattıklarımdan bu yazılımda turbo basıcını çok açmadan yüksek güç elde ettik
                              [/quote]

Hocam aman karistirmayalim Fatih Hocam devir adamidir )

Yorum

Volkan abicim hayırlı olsun

Yorum

İşleniyor...
                                X