Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Plakalık için led denedim ama uyarı verdi.Siz hangi lambayı tavsiye edersiniz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Plakalık için led denedim ama uyarı verdi.Siz hangi lambayı tavsiye edersiniz?

Orjinal yazı sahibi: mayday
    Orjinal yazı sahibi: ekemenli
    Orjinal yazı sahibi: mayday
    İlginiz için teşekkür ederim. Ama Volkan bey verdiğiiniz lamba tipi değilde benim verdiğim linke olan lamba tipine ihtiyacım var.Çünkü sizin verdiğiniz ışığı karşı tarafa veriyor.Benim aracımda geri vites kamerası olduğu için lambayı taktığım alan çok dar.Ondan dolayı her tarafında led olan model olması lazım.Sizin verdiğiniz markanın o tarz bir ürünü varmıdır?
    su ürünüde bir inceleyin arkadaşım; http://www.hepsiburada.com/Liste/pho...oryId=20024643

olmazsa verdiğim linkteki alışveriş sitesindeki t10 olan diğer photon ürünlerini inceleyin. aklınıza photondan soru işareti olmasın. ben gayet memnunum. gelen ürünü görüncede kaliteli olduğunu göreceksiniz...
    saygılar...
    Bu verdiğinizi alıcam ama umarım bizim plakalık ışık yuvasına oturur.Sanki gözüme büyük gibi geldi bir sırada 4 led olduğu için.
    valla orasını bilemem arkadaşım... bendeki 8ledli olan gayet oturdu ama sen etrafıda ledli istiyorsun. denemeden alma derim. olmazsa sipariş verirsin yanlış ürün olmuş deyip geri iade edebilirsin.ne alırsan al geri iade her zaman mümkün...
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

İşleniyor...
    X