Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KB 638 DOWNPİPE!!! VİDEO EKLENDİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: KB 638 DOWNPİPE!!!

tabiki orası öyle ama maltepeki opel erpaşı tavsiye edebilrim bu konusda biraz rahatırlar garantiye sokuyolar genelde arabayı

Yorum

Yazılımı yapan yer pasaoglu tunning yapanda Bekir arkadasımız bu firma Türkiye'nin en güçlü araçlarını yapan çok ünlü bir firmadir gecen bende ordaydim 550bg lik Honda civic yapmışlar motor kaputunu açınca motora ve yapılanlara hayran kaldım..Bekir ve abisi savasi modifiye dunyasında tanimiyan yoktur "benim aracında rodajinin bitmesini bekliyoruz yeni bir yazılım yukleyip deneme yapicaz diğer cipli orhunun arabasiylan aralarındaki farkları görüp videya cekicez yakinda

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

bu işlerde sen ustasın volkan abim gelişmeleri senden takip ediyoruz daha iyi insignialar için arabam ve ben senin takipçiniz ihihi senden haber bekliyorum volkan abim rodajını bitirir bitirmez şahlandıralım tekrardan araçları

Yorum

volkan kardeş sen herkeze yazılım yaptırmassın hayırdır kardeş yoksa araban 260 hp mi yaptıracan sen bi yaptır bakım senin takipcin cok olur sonra ihihi
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
            Yazılımı yapan yer pasaoglu tunning yapanda Bekir arkadasımız bu firma Türkiye'nin en güçlü araçlarını yapan çok ünlü bir firmadir gecen bende ordaydim 550bg lik Honda civic yapmışlar motor kaputunu açınca motora ve yapılanlara hayran kaldım..Bekir ve abisi savasi modifiye dunyasında tanimiyan yoktur "benim aracında rodajinin bitmesini bekliyoruz yeni bir yazılım yukleyip deneme yapicaz diğer cipli orhunun arabasiylan aralarındaki farkları görüp videya cekicez yakinda
            Guzel

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
              pasaoglu gercekten cok iyi arabalar cikariyo

Yorum

Volkanim Pasaoglu diyorsa dogrudur. Sen rodajini bitir yaptir yazilimini bende pesinden geliyorum. Ama dikkat et pesindeyken birden onune gecmis olmim. Pasaoglu 300 bg den bahsediyor.

Yorum

beklemedeyiz Dizellerin downpipe ,için haberlerimi bekleyin
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

sufyan abi seni izlemeye devam ediyorum bak
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ynt: KB 638 DOWNPİPE!!! VİDEO EKLENDİ

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      sufyan abi seni izlemeye devam ediyorum bak
                      Tmm. .gözlerin bende olsun
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

Video sahane
                        Hizlanma cok iyi
                        SEs cok daha iyi
                        Bu kadar rahat 5000 devir cevirmesi cok basarili

Gule gule kullan yeni beygirleri
                        Uzun omurlu olsunlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                          Video sahane
                          Hizlanma cok iyi
                          SEs cok daha iyi
                          Bu kadar rahat 5000 devir cevirmesi cok basarili

Gule gule kullan yeni beygirleri
                          Uzun omurlu olsunlar
                          çok saolun

Yorum

Yapilan uygulamalarin hakkini vermis araciniz kendi adima ben cok begendim. Gule gule kullanin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                              Yapilan uygulamalarin hakkini vermis araciniz kendi adima ben cok begendim. Gule gule kullanin.
                              çok saolun daha dün yapıldı chipi bide motor açık degil daha açılsın bi ozaman daha iyi olucak

Yorum

güzel bir uygulama olmuş bu haliyle 160lıktan daha hızlı gibi geldi bana
                                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                                X