Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KB 638 DOWNPİPE!!! VİDEO EKLENDİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KB 638 DOWNPİPE!!! VİDEO EKLENDİ

Chip downpipe partikul filtre iptali ve kn marka kutuici filtre takildi ariza isigi yakmadi 130dan 180beygir oldu 300torktan 410 oldu maslak pasaoglunda yapildi herseyi

Ynt: KB 638 DOWNPİPE!!!

Ve seste baya guzel

Yorum

pm den mesaj attım bakarmısnız?
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Hayirli olsun gule gule kullanin isinin ehli insanlarin elinden cikmis. Degerler harika. Sormasi ayip maliyet ne kadar oldu?

Yorum

Bir de video lutfen

Yorum

çok saol fiyat tam daha çıkarmadı bekir abi chiple beraber tüm yaptıklarım 1000le 1200 lira civarı bişe

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
              Bir de video lutfen
              tmmdır yarın koyarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kb638
                çok saol fiyat tam daha çıkarmadı bekir abi chiple beraber tüm yaptıklarım 1000le 1200 lira civarı bişe
                Fiyatlar normal tekrar hayirli olsun.

Yorum

chip harici yapılan işlemlerin artısı yada faydası nedir bilmediğim için soruyorum?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34SRK61
                    chip harici yapılan işlemlerin artısı yada faydası nedir bilmediğim için soruyorum?
                    chip olmadan yapılanların hiç bir faydası yok downpipe yapınca turbo çıkısını genişletiyosun partikul filtre iptali ise aracın kurum tutmuyo

Yorum

benim arac 2.0d 130hp faydası olur diyosunuz o halde.yakaladığınız performans inanılmaz güzel.peki garanti kapsamına çıkması durumu nedir?yetkili servis olayı anıyabiliyormu?filtre iptali ve downpipe olayı şu an erken ama chip gerçekten istiyorum çünkü bazen yolda eksik ve yetersiz kalabiliyorsunuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34SRK61
                        benim arac 2.0d 130hp faydası olur diyosunuz o halde.yakaladığınız performans inanılmaz güzel.peki garanti kapsamına çıkması durumu nedir?yetkili servis olayı anıyabiliyormu?filtre iptali ve downpipe olayı şu an erken ama chip gerçekten istiyorum çünkü bazen yolda eksik ve yetersiz kalabiliyorsunuz
                        chip yapın bir sıkıntı yaşamassınz hadi diyelim arabanız chipli bir arızası oldu hemen chip yaptıgınz kişiyi arıyorsunz gelip 2dkada siliyo sora servise götürdügnzde kimse bişe anlamıyo

Yorum

Chipi beyni acip yaptilarsa servisin anlama ihtimali var bilginiz olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                            beyine bakıldıgı zaman anlaşılır ama servisler okdr uğraşmıyo 3.arabam bu hepsindede chip vardı ufak tefek motorunda başka yerlerinde sıkıntı oldu ama hiç biride arabanızda chip var yapmayız demediler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kb638
                              Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                              beyine bakıldıgı zaman anlaşılır ama servisler okdr uğraşmıyo 3.arabam bu hepsindede chip vardı ufak tefek motorunda başka yerlerinde sıkıntı oldu ama hiç biride arabanızda chip var yapmayız demediler
                              Dogrudur bende ayni sekilde kullaniyorum ama bazi arkadaslarim bu durumdan dolayi sıkıntı yasadilar. O yuzden bu uygulamalari yaparken olusabilecek bazi olumsuzluklari goze almak gerekiyor. Ama tabiki gülü seven dikenine katlanır.

Yorum

İşleniyor...
                              X