Chip downpipe partikul filtre iptali ve kn marka kutuici filtre takildi ariza isigi yakmadi 130dan 180beygir oldu 300torktan 410 oldu maslak pasaoglunda yapildi herseyi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
KB 638 DOWNPİPE!!! VİDEO EKLENDİ
Collapse
X
-
Ynt: KB 638 DOWNPİPE!!!
Orjinal yazı sahibi: 34SRK61chip harici yapılan işlemlerin artısı yada faydası nedir bilmediğim için soruyorum?
Yorum
-
benim arac 2.0d 130hp faydası olur diyosunuz o halde.yakaladığınız performans inanılmaz güzel.peki garanti kapsamına çıkması durumu nedir?yetkili servis olayı anıyabiliyormu?filtre iptali ve downpipe olayı şu an erken ama chip gerçekten istiyorum çünkü bazen yolda eksik ve yetersiz kalabiliyorsunuz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 34SRK61benim arac 2.0d 130hp faydası olur diyosunuz o halde.yakaladığınız performans inanılmaz güzel.peki garanti kapsamına çıkması durumu nedir?yetkili servis olayı anıyabiliyormu?filtre iptali ve downpipe olayı şu an erken ama chip gerçekten istiyorum çünkü bazen yolda eksik ve yetersiz kalabiliyorsunuz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxChipi beyni acip yaptilarsa servisin anlama ihtimali var bilginiz olsun...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kb638Orjinal yazı sahibi: xxstormxxChipi beyni acip yaptilarsa servisin anlama ihtimali var bilginiz olsun...
Yorum
Yorum