Arkadaşlar ben de Maslak 2CR Performance'ta yazılım yaptırdım. Aracın kilometresi yüksek ve LPG olduğu için kompresyon testi ve motor suyunda kaçak olup olmadığını kontrol ettikten sonra yazılım yapabileceklerini söylediler. Yazılım öncesi Dyno'daki testte başarılı olunca yazılımı yaptılar. (Remaps LPG olduğu için yapmıyoruz demişti.) İşin doğrusu içim çok rahat olmasa da gene de yaptırdım. Yazılım sonucu yaklaşık 20 hp ve 40 torkluk bir artış olduğu söylendi. Aracın uzun yoldaki değişimini henüz ölçmedim. Fakat şehir içinde ve özellikle düşük hızlarda psikolojik değilse eğer belirgin bir iyileşme oldu. Kısacası düşük viteslerdeki hantallığı gitti diyebilirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia 1.6T 170 hp 2CR Yazılım
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ALPRN View PostAcaba şanzımanın sürekli eko sürüş için vites büyütmesini engelleyebilirler mi acaba. Yani en azından her şekilde 2500 devirde falan vites yükseltse araç. Dizel araba gibi 2000 devir ve altında vites büyütüyor.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Hayirli olsun arkadasim. 2cr yaptiysa icin rahat olsun en iyisini yapmistir. Yazilima ek olarak eger daha onceden yapmadiysaniz, gaz kelebegi,egr,emme manifoldu, map,maf sensorleri temizligi, araciniza uygun performans bujisi ve k&n kutu ici filtre uygulamasida yaparsaniz, daha iyi sonuc alacaginiza eminim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: omerous View PostHayirli olsun arkadasim. 2cr yaptiysa icin rahat olsun en iyisini yapmistir. Yazilima ek olarak eger daha onceden yapmadiysaniz, gaz kelebegi,egr,emme manifoldu, map,maf sensorleri temizligi, araciniza uygun performans bujisi ve k&n kutu ici filtre uygulamasida yaparsaniz, daha iyi sonuc alacaginiza eminim.
Yorum
-
Hayırlı olsun 2CR 'yi bende takip ediyorum geçen yaptıkları bir aracı paylaştılar 170 lik araç dynoda 140 çıktı yazılımla beraber 170'e çıkardılar.En çok merak ettiğim özelikle ilk kalkış esansında şanzımanın verdiği geç tepkide bir düzelme oldu mu?Ortalama yakıtda bir değişiklik var mı?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: enekslo28 View PostHayırlı olsun 2CR 'yi bende takip ediyorum geçen yaptıkları bir aracı paylaştılar 170 lik araç dynoda 140 çıktı yazılımla beraber 170'e çıkardılar.En çok merak ettiğim özelikle ilk kalkış esansında şanzımanın verdiği geç tepkide bir düzelme oldu mu?Ortalama yakıtda bir değişiklik var mı?
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
şanzuman daha kararlı,direkt tepki veriyor,vites geçişlerinde hissedilir hızlanma var ki tork artınca doğal olarak iyi yönde etkiledi. ilk kaşkış tepkisi iyileşti. araç daha keyifli. yazılıma sıcak bakmıyordum artık her aracıma yazdırıcam
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: enekslo28 View PostHayırlı olsun 2CR 'yi bende takip ediyorum geçen yaptıkları bir aracı paylaştılar 170 lik araç dynoda 140 çıktı yazılımla beraber 170'e çıkardılar.En çok merak ettiğim özelikle ilk kalkış esansında şanzımanın verdiği geç tepkide bir düzelme oldu mu?Ortalama yakıtda bir değişiklik var mı?
Bu arada yazılımla ilgili yaptığım 1 haftalık araştırmada anladım ki yazılımsız araç piyasada özellikle belli modellerde bulmak çok zor. Bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum. Yazılıma karar vermemde, daha yeni 500bin tl verip sıfır BMW 3.20i alan arkadaşın ilk olarak yazılım yaptırması etkili oldu. (BMW de +90 beygir geliyor. Araç yazılımla 270 hp oluyor.)
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum