Merhaba saygıdeğer arkadaşlar ben Ankara’dan aranıza bir kaç ay önce katıldım size bir soru sormak istiyorum tecrübeniz nedeniyle aracım 2014 makyajlı kasa insignia 1.6 cosmo otomatik 170 bg lpgsiz aracıma stage 1 denilen yazılım yaptırmayı düşünüyorum Ankara’da tavsiye edeceğiniz yer var mı pro opel ile 2CR yazılım Ankara şubesi ile görüştüm ikisi de benzer şeyleri söyledi Benzer fiyatlar verdi.para tabiki ikinci planda önemli olan fayda sağlaması.sizce yazılım stage 1 ile sınırlı kalırsa ki benim niyetim sadece o aracıma Şanzıman ve motora zarar verir mi uzun vadede sizce ve Ankara’da nerede yaptırmalıyım değerli tavsiyenize çok ihiyacım var. Hayırlı Ramazanlar dilerim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankara’da aracıma sağlıklı yazılım hangi firma?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Steve_Rogers06 View PostMerhaba saygıdeğer arkadaşlar ben Ankara’dan aranıza bir kaç ay önce katıldım size bir soru sormak istiyorum tecrübeniz nedeniyle aracım 2014 makyajlı kasa insignia 1.6 cosmo otomatik 170 bg lpgsiz aracıma stage 1 denilen yazılım yaptırmayı düşünüyorum Ankara’da tavsiye edeceğiniz yer var mı pro opel ile 2CR yazılım Ankara şubesi ile görüştüm ikisi de benzer şeyleri söyledi Benzer fiyatlar verdi.para tabiki ikinci planda önemli olan fayda sağlaması.sizce yazılım stage 1 ile sınırlı kalırsa ki benim niyetim sadece o aracıma Şanzıman ve motora zarar verir mi uzun vadede sizce ve Ankara’da nerede yaptırmalıyım değerli tavsiyenize çok ihiyacım var. Hayırlı Ramazanlar dilerim.
Kesinlikle 2cr'yi tavsiye ederim. Bu konuyu bi 6 ay kadar acele etmeden araştırdım ve 2cr'de karar kıldım. Sizede tavsiye ederim.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum